vineri, 22 iulie 2022

Această lume a fost consacrată lui Satana - Shelley Anna, 26 iunie 2022

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Inima Mea Sfântă, care este plină de milă, strălucește asupra inimii căite. Veniţi sub Izvorul Meu de milă care este revărsat pentru toți. Eu sunt Mântuitorul vostru Milostiv care va veni în curând ca Judecătorul cel Drept.

Pregătiți-vă inimile, consacrându-le Mie. Căci ceasul este târziu.

Nu v-am abandonat, iubiții Mei, calea a fost făcută, Eu sunt o lampă pentru picioarele voastre, dezvăluind Mântuirea care poate fi obținută doar prin Inima Mea Sfântă. Eu vă iubesc și doresc ca nimeni să nu piară. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Maica noastră Sfântă

Maica Sfântă, împodobită în lumină strălucitoare, spune:

Iubiții mei copii, sângele celor nevinovați strigă și a ajuns la urechile lui Dumnezeu Tatăl. Pământurile voastre sunt îmbibate de sângele celor nevinovați, trebuie să se facă reparații pentru aceste ofense.

Întoarceți-vă la rugăciune, multe Rozarii trebuie să fie rostite cu credință, oferind fiecare clipă ca jertfă de  reparare pentru aceste acțiuni nedrepte.

Copiii mei, nu abandonați Rozariul Meu de Lumină.

Amintiți-vă mereu de promisiunile Mele și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând: Preaiubit popor al Domnului și Mântuitorului nostru, primiți binecuvântările care se revarsă din Inima Sa Sfântă.

Poporul lui Dumnezeu, în calitate de prinț al oștirilor cerești, vă implor să vă întoarceți la rugăciune, oferind orice rugăciune și lucrare, orice bucurie și durere, pentru iertarea păcatelor și convertirea păcătoșilor.

POPORUL LUI DUMNEZEU,  LUAȚI AMINTE ȘI ASCULTAȚI: Viclenia și șiretenia Satanei sunt o capcană ademenitoare. Nu vă lăsați înșelați de această lume modernă. Tehnologia va fi folosită împotriva voastră pe măsură ce avansează spre semnul fiarei și spre împărăția întunericului. Cei alterați care slujesc fiara vor aduce tulburări civile și comunism. Cei modificați au devenit amestecați și una cu Satana. Ei deschid domnia lui Anticrist prin închinarea lor la chipul lui.

ACEASTĂ LUME A FOST CONSACRATĂ SATANEI PRIN SÂNGELE CELOR NEVINOVAȚI.

Popor al lui Dumnezeu, voi nu sunteți din această lume, îndepărtaţi-vă de această lume care trece în întuneric și umblați în lumina Iubirii lui Dumnezeu. Continuați să oglindiți Chipul Domnului și Mântuitorului nostru asupra acestei generații depravate care nu cunoaște iubirea lui Dumnezeu.

Poporul lui Dumnezeu, nu intrați în luptă cu o armură incompletă, îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu, mânuind armele voastre spirituale în mâini pline de rugăciune. Stați curajoși în spatele Scutului credinței. Adversarul vostru, diavolul, caută ruinarea sufletelor voastre. Nu permiteţi ca vreun păcat necăit în viața voastră să devină o unealtă pe care Satana să se folosească împotriva voastră.

Poporul lui Dumnezeu, nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii Domnului care îi orbește pe dușmanii voștri și ține întunericul la distanță.

Eu sunt gata cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/19/this-world-has-been-consecrated-to-satan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu