sâmbătă, 9 iulie 2022

"ACEST BABEL SE VA PRĂBUȘI ÎN CURÂND" - Carbonia, 2 bis iulie 2022 (locuțiune)

Pacea lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, să fie în inimile voastre.

Înălțați inimile voastre către Cel Preaînalt, copiii Mei, fiți oameni de caritate și de iubire, ascultați Cuvântul lui Dumnezeu, urmați sfaturile Lui, păziți poruncile Lui.

Am ajuns la sfârșitul unui timp vechi, în curând Antihristul se va manifesta lumii, suntem la ultima provocare!

Timpul se sfârșește, Cerul intervine în mare măsură, acest Babel se va prăbuși în curând.

O, VOI, PUTERNICI AI PĂMÂNTULUI! O, ÎNȘELĂTORILOR! VOI! ... OAMENI AI LUI SATANA, V-AȚI UCIS PROPRII FRAȚI ȘI AȚI DISTRUS ACEASTĂ PLANETĂ, ... AȚI FĂCUT-O DOAR DIN LĂCOMIE DE BANI, ... SUNTEȚI IMPREGNAȚI CU OTRAVA SATANEI.

Voi exterminați această Omenire, oamenilor, ați devenit asemănători Diavolului, aveți aceeași duhoare ca și el! L-ați umilit încă o dată pe Dumnezeul vostru în fața lui Lucifer, dar a venit ceasul vostru, veți cânta biruinţa pentru puțin timp, apoi vă veți prăbuși ca niște popice, veți fi doborâți brusc, nu veți mai avea nicio putere și vă veți târî ca viermii pe pământ, ... veți plânge și veți scrâșni din dinți pentru totdeauna.

Voi auzi strigătul vostru disperat după ajutor, dar nu voi interveni pentru că atunci când v-am chemat și v-am implorat să vă convertiți, voi M-ați umilit, ați continuat să-l urmați pe Satana, v-ați întors tot mai mult împotriva Mea.

M-ați îndurerat măcelărindu-Mi copiii, M-ați jignit îndepărtându-Mă de Sfânta Mea Biserică!

V-aţi împotrivit Mie, copiii Mei, v-ați ridicat tronul în Casa Mea! Dar acum toate lucrurile se vor sfârși, voi lua în stăpânire Biserica Mea, totul se va întoarce la Mine, ... Eu sunt!

Eu sunt cel care conduce istoria: am așteptat cu atâta iubire întoarcerea voastră la Mine, dar inima voastră este de piatră, dinții Satanei au crescut în voi ca niște clești care tânjesc să muște și să smulgă inimile copiilor Mei.

Înainte, copiii Mei, o, voi care sunteți aici de față, și toți cei care de departe urmați această chemare, să știți că în curând veți fi adunați aici, pe acest deal, ... ESTE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU! ... ESTE PUTEREA LUI DUMNEZEU! ... DUMNEZEU VREA ASTA, ... SE VA ÎNTÂMPLA.

Aveți credință în Cel care și-a dat viața pentru mântuirea voastră, aveți credință în Cel care v-a numit Fii, aveți credință în Cel care v-a creat.

Copiii Mei, am ajuns la sfârșit, putere și curaj, lupta va deveni acum tot mai puternică. Veți fi față în față cu Satana în luptă, dar veți avea darurile Duhului Sfânt și veți putea lupta cu el, ... la vederea voastră el se va întoarce, va înnebuni, pentru că va înțelege că nu va avea victorie asupra voastră, va înțelege că timpul lui s-a terminat, iadul îl așteaptă cu toți acoliții lui. Să mergem înainte, bătălia continuă, dar copiii lui Dumnezeu vor avea victoria.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7619962651379138&set=a.242597375782406

Un comentariu: