marți, 19 iulie 2022

CATACLISMUL ESTE ÎN DESFĂŞURARE, ÎL VOI LUA ÎN MINE PE POPORUL MEU. "CETATEA AȘEZATĂ PE CELE ȘAPTE COLINE ESTE PE CALE SĂ FIE ASEDIATĂ, ÎNȘELĂCIUNEA A FOST MARE, EA VA PLÂNGE AMARNIC PENTRU GREȘELILE SALE - Carbonia, 17.07.2022, ora 18:45 p.m.

Proclamați Împărăția lui Dumnezeu pe pământ, oamenilor, îmbrăcați-vă cu lumină și splendoare.

Teatrul închide scena, ... cortina cade peste istoria veche, o nouă dimensiune se deschide: oameni fericiți, strălucind de lumină și de iubire, vor dansa împreună cu Dumnezeul lor, Regele, și vor cânta iubirea infinită.

Cetatea așezată pe cele șapte coline este pe cale să fie asediată, înșelăciunea a fost mare, va plânge amarnic pentru greșelile sale.

Oameni din Galileea, iată-Mă, intervenția Mea asupra acestei Omeniri este aproape. Vreau să vă anunț îndurarea Mea, oamenilor, alegeți să fiți cu Mine, cereți-Mi iertare.

Soarele este pe cale să arunce limbi de foc pe pământ, voi sunteți pe cale să intrați în faza de foc, oamenilor, nu încercați să înțelegeți prin știință, pentru că nimic nu va putea explica ce se va întâmpla.

Cataclismul este în curs de desfășurare, pe poporul Meu îl voi lua în Mine, îl voi pune în siguranță, va fi păzit de Îngerii Mei, în timp ce pe Pământ se va dezlănţui Iadul.

Cel de-al treilea secret de la Fatima este în desfăşurare, Maria este pregătită cu suita ei credincioasă să anticipeze mișcările adversarului și să-l scoată din joc.

Copiii Mei, fiți pregătiți pentru atacul infernal al Satanei, dar liniștiți pentru că Eu voi fi alături de voi ca și Conducător.

Rugați-vă, copiii Mei, implorați milostivirea lui Dumnezeu, iubiți-vă unii pe alții, faceți fapte de caritate, nu vă îndepărtați de credința în Isus Cristos.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7675072899201446&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu