joi, 7 iulie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 3 IULIE 2022

Repostat: A sosit timpul să alegeţi, 30 iunie 2011

"Ar trebui să fie evident pentru copiii Mei cât de târziu este ceasul în care trăiesc și totuși atât de mulți sunt orbiți de bogățiile lumii din jurul lor. Orbiți de țeluri deşarte și de vise pământești pe care speră să le atingă - deşertăciuni care nu au nicio valoare pentru Împărăţia cerului.

De ce căutați bogății în lume și ignorați bogățiile Mele veșnice, copiii Mei? Oare nu vedeți? Nu știți că tot ceea ce este în jurul vostru va fi distrus? Nu v-am spus Eu în cuvântul Meu sfânt să vă strângeți comori în ceruri, unde molia și rugina nu le strică? Și totuși le căutați din toată inima voastră. Alergați după iluzii trecătoare care nu se vor realiza niciodată. Nu știți că cel rău v-a înșelat? Că v-a vândut o minciună?

Distrugerea vine în America. America a încetat să mai umble pe căile Mele sau să onoreze numele Meu sfânt și nu voi mai tolera infidelitatea ei.

Este timpul ca copiii Mei să se ridice și să își ocupe locurile ca aleși ai Mei. Este timpul ca copiilor Mei să nu le mai pese de ceea ce lumea și oamenii ei cred despre ei. Este timpul ca copiii Mei să lucreze în slava Mea și în toată puterea pe care o aduce.

Este timpul ca copiii Mei să își plece voința în fața Mea și să se supună chemării Mele în viața lor, să lase deoparte propriile planuri și să își îndrepte privirea spre premiul care îi așteaptă aici, în ceruri.

Este timpul să alegeți, copiii Mei. Mă veți alege așa cum v-am ales Eu pe voi? Mă veți alege pe Mine și căile Mele sau lumea? Mă veți urma și veți face voia Mea sau Mă veți refuza și veți fi de partea lumii?

(în acest moment am simțit un val de durere teribilă în spiritul meu)

Mă slujiţi cu adevărat?

Mă iubiţi cu adevărat?

Sunteţi geloşi pe dragostea Mea, așa cum sunt Eu pe a voastră?

Sau sunt doar un gând secundar în zilele tale? Un Dumnezeu de o zi oarecare?

Când veți vedea mâna Mea puternică de judecată mișcându-se împotriva acestei națiuni, veți ști că EU SUNT Dumnezeul de azi."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2300256020115654/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu