vineri, 22 iulie 2022

Stabilitatea Pământului începe să se clatine, 1 iulie 2022, Shelley Anna

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Răzvrătirea omului este unealta pe care Satana o folosește pentru a profana chipul lui Dumnezeu, pângărind creațiile prețioase ale lui Dumnezeu prin întunecarea sufletului. Este foarte urgent să ne pocăim de căile acestei lumi pline de mândrie, rădăcina tuturor relelor, care înflorește în această generație.

Ieșiți din întuneric și intrați în lumina Iubirii lui Dumnezeu cu o inimă căită și fiți curaţi.

Poporul lui Dumnezeu, continuați să lăsați rugăciunile voastre neîncetate să urce acolo unde îngerii voștri păzitori vi le prezintă, la Tatăl nostru Ceresc, în numele vostru, pentru a evita calamitățile care se vor abate în curând asupra omenirii.

Semnele din ceruri devin mai proeminente. Firmamentul va fi luminat pe măsură ce se va retrage. Inimile oamenilor vor leșina de frică privind aceste lucruri. Adăpostiți-vă în refugiul vostru sigur care trebuie consacrat Sfintei Inimi a Domnului și Mântuitorului nostru ! Stabilitatea pământului începe să se clatine ca reacție la aceste tulburări cerești.

Iubiți ai lui Hristos, continuați să vă încredeți în Domnul și Mântuitorul nostru pentru nevoile voastre, în timp ce vă pregătiți proviziile și refugiul sigur.

Poporul lui Dumnezeu, continuați să vă reînnoiți mintea cu Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu. Hrăniți-vă sufletele cu Euharistia lui Isus Cristos, primind fiecare Binecuvântare şi Îndurare, necesare pentru a persevera în aceste zile de necaz.

Vegheați și rugați-vă, iubiți ai lui Hristos, căci ceasul este târziu. Vremurile de persecuții se intensifică.

Nu vă temeți, stați curajoși în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru unde biruinţa este asigurată.

Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/19/the-stability-of-the-earth-is-beginning-to-buckle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu