duminică, 24 iulie 2022

Nu v-am avertizat Eu de aceste lucruri? - Shelley Anna, 10 iulie 2022

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, refugiați-vă în Inima Mea Sfântă și primiți Binecuvântările Mele de Milostivire și Har care se revarsă din Ceruri pentru voi.

Semnele din ceruri se intensifică. Constelațiile se vor lumina și se vor întuneca, pe măsură ce firmamentul se retrage. Pe măsură ce Nibiru intră în sistemul solar, constelațiile vor fi scuturate și se vor dezlănțui, plouând pe pământ ca focul. Cutremurele de pământ și erupțiile vulcanice se vor intensifica în timp ce pământul de sub picioarele voastre va tremura, se va crăpa și se va deplasa.

Îngerii așteaptă comanda Mea la cele patru colțuri ale pământului.

Războiul mondial a fost declarat. O națiune se va ridica împotriva altei națiuni.

Furtunile, inundațiile, secetele, foametea și molimele vor continua să se intensifice, în timp ce cei patru călăreți ai apocalipsei vor devasta pământurile.

Iubiții Mei, nu v-am avertizat Eu de aceste lucruri? Mă voi întoarce în curând ca judecător drept, veniți la Mine acum cu o inimă umilă și căită, mărturisindu-vă păcatele care vă condamnă. Permiteți ca izvorul Meu de milostivire să se reverse asupra voastră, reparându-vă inimile zdrobite și eliberându-vă sufletele de sentința condamnării.

Iubiții Mei, vă iubesc și doresc ca nimeni să nu piară. Milostivirea Mea este pentru TOȚI. Așa vorbește Domnul.

V-am spus toate acestea pentru ca voi să găsiți pacea în Mine. În lume veți avea greutăți, dar fiți curajoși: Eu am învins lumea. (Ioan 16:33)

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/19/have-i-not-warned-you-of-these-things

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu