marți, 5 iulie 2022

Pământul se va cutremura și se va crăpa, 17 iunie 2022, Shelley Anna

 În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

În calitate de prinț al oștilor cerești, vă implor să pășiți în lumina strălucitoare a Iubirii lui Dumnezeu și să rămâneți în ea.

Poporul lui Dumnezeu, este foarte urgent să ne întoarcem la rugăciune. Nu întrerupeți comunicarea cu Domnul și Mântuitorul nostru care nu vă va abandona niciodată. Întoarceți-vă la siguranța și protecția pe care numai Inima Sa Sfântă vi le poate oferi. Rugați-vă fără încetare Rozariul de lumină al Maicii Domnului pentru a lumina întunericul care vă înconjoară. Rugați-vă unii pentru alții, rugați-vă pentru țara voastră, rugați-vă pentru biserică care este demoralizată. Rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor ale căror suflete sunt în primejdie! Rugați-vă, iubiți oameni ai lui Dumnezeu, permițând îngerilor voștri păzitori să îi ducă până la tronul lui Dumnezeu, unde fiecare este ascultat.

PĂMÂNTUL SE VA ZGUDUI ȘI SE VA CUTREMURA ca răspuns la perturbațiile cerești care vin împotriva câmpului magnetic al pământului . Fumul întunecă cerul pe măsură ce erupțiile vulcanice se intensifică. Nivelul mărilor începe să se umfle și să se dezlănțuie ca răspuns la vânturile opuse.

Pregătiți-vă refugiul sigur adăpostindu-vă în Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos.

Eu sunt gata împreună cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul tău vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/01/the-earth-will-quake-and-crack

Un comentariu: