vineri, 1 iulie 2022

Revoltele civile vor fi înăbușite printr-o lege marțială la nivel mondial, 10 martie 2022, Shelley Anna

 Un mesaj de la Domnul

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Fie ca binecuvântările Mele trinitare de Credință, Speranță, Iubire și Protecție pe care le-am făcut să fie primite în această zi. Iubiții Mei, este foarte urgent ca voi să vă pregătiți inimile pentru întunericul care va veni. Intrați în Inima Mea Sfântă. Rămâneți înlăuntrul Inimii Mele unde întunericul nu poate pătrunde.

FORȚE DEMONICE vor ieși din umbră. O nebunie va izbucni fără control în întreaga lume provocând un război mondial. Tulburările civile vor fi apoi înăbuşite de o lege marțială la nivel mondial.

TULBURĂRILE CEREȘTI semnalează și indică avertismentul Meu care va fi însoțit de un moment de pace pentru a pregăti inimile pocăite.

Iubiții Mei, vă iubesc, nu v-am abandonat. Milostivirea Mea este pentru toți. Așa vorbește Domnul.

UN MESAJ DE LA MAMA NOASTRĂ BINECUVÂNTATĂ

Maica noastră binecuvântată spune:

"Iubiții mei copii, nu abandonați Rozariul meu de lumină, este cea mai puternică armă împotriva tuturor viciilor care îi orbește pe dușmanii voștri. Rozariul meu de lumină alungă întunericul care vă înconjoară, făcând vizibilă calea spre mântuire.

Copiii mei, vă acopăr cu mantia mea în timp ce vă arăt calea. Fiul meu vă așteaptă cu brațele deschise în timp ce Mila Sa Divină este revărsată pentru toți.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile mele, iar rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește, Mama voastră iubitoare.

UN MESAJ DE LA SF. MIHAIL ARHANGHELUL

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Poporul lui Dumnezeu, fie ca Binecuvântările trinitare ale Credinței, Speranței, Iubirii și Protecției să rămână asupra voastră, în timp ce vă împărtășiți din puterea Domnului pentru a îndura asprimea acestor zile de necaz.

PENTRU TOȚI CEI CARE AU URECHI DE AUZIT, ASCULTAȚI pentru că atunci când vor începe să vorbească de pace, va veni o distrugere bruscă și nu va mai fi nici o scăpare. Pregătiți-vă pentru ceea ce va urma.

Războiul mondial se va sfârși cu un dezastrz nuclear.

NU VĂ TEMEȚI, CUNOAȘTEȚI-VĂ ÎNGERII voștri păzitori care continuu vă veghează.

Mulțimi de Îngeri înconjoară rămășița credincioasă cu forțe impenetrabile care au fost întărite de rugăciunile voastre neîncetate.

Continuați să vă rugați Rozariul de Lumină al Maicii Domnului care îi orbește pe dușmanii voștri.

Poporul lui Dumnezeu, fiți atenți la cer căci semnele devin tot mai importante. Un semn pe cer va fi văzut de toți semnalând Avertismentul Domnului nostru care este foarte aproape. O minijudecată se va abate asupra întregii omeniri. Pregătiți-vă inimile prin rugăciune și pocăință.

PĂMÂNTUL CONTINUĂ SĂ SE CUTREMURE

Activitatea seismică se intensifică ca reacție la schimbarea în alinierea Pământului care s-a înclinat.

Se intensifică erupțiile și furtunile solare care vor provoca pene de curent în diverse locuri.

Poporul lui Dumnezeu, pregătiți-vă să intrați în refugiul vostru sigur, punându-vă încrederea în Domnul și Mântuitorul nostru care vă ține ascunși în Inima Sa Sfântă.

Eu sunt pregătit împreună cu mulțimi de Îngeri pentru a vă apăra de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/june/28/civil-unrest-will-be-subdued-by-a-world-wide-martial-law

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu