marți, 12 iulie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 9 IULIE 2022

REPOSTAT: Să se traseze liniile de demarcație, Joi, 23 iunie 2011

Auzisem de la un prieten că TBN retrage emisiunea lui Jack Van Impe din cauza criticilor aduse la adresa "Chrislamului" a lui Rick Warren, și mă rugam în legătură cu acest lucru când Domnul mi-a adus aminte de ceva ce îmi arătase cu câteva luni în urmă în timpul rugăciunii - că există corupție în TBN și că aceasta va fi demascată, iar DayStar își va lua locul în clasamentul rețelelor creștine.

Să fie trasate liniile de demarcație. Voi aduce acum situații în viața fiecărui credincios pentru a-l determina să aleagă. Trebuie să decideți acum, copiii Mei, dacă Mă veți sluji cu adevărat pe Mine, pe Cel Sfânt al lui Israel, sau pe dumnezeul acestei lumi.

Aceia dintre voi care iubiți această lume, veți merge pe calea lumii și veți culege roadele ei, dar copiii Mei vor alege drept. Cei care sunt chemați după numele Meu și umblă pe căile Mele vor alege să Mă slujească indiferent de preţ și vor fi răsplătiți foarte mult în vremurile care vor veni. Ei vor fi întăriți pentru ceea ce va urma. Eu voi fi înălțătorul capetelor lor, turnul lor puternic. Ei vor alerga la Mine și vor fi în siguranță, dar vai de voi, cei care alegeți să slujiți zeului acestei lumi, căci ar fi fost mai bine pentru voi dacă nu v-ați fi născut niciodată. Ceea ce vă așteaptă este într-adevăr teribil.

Gândiți-vă la asta. Eu ridic un standard. Alegeți astăzi pe cine veți sluji.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2305043092970280/

Un comentariu: