joi, 7 iulie 2022

"SĂRACII COPII, SĂRACI PENTRU CĂ NU AȚI CREZUT ÎN ADEVĂR!" - Carbonia, 2 iulie 2022

 AȘA VORBEȘTE DOMNUL:

Poporul Meu, popor nerecunoscător, ce rău ți-am făcut? De ce M-ai părăsit?

O, omule! ... ce alegere, în locul Meu! ... Tu ai preferat calvarul, Înaintarea ta va fi cumplită, Îți vei striga durerea în flăcările de foc ale iadului.

Iubiții Mei copii, o, voi, care ca și Iuda M-ați trădat, ... iată ce voi arăta acum lumii în Puterea Mea de Unicul Dumnezeu Adevărat! Iată, ... mare va fi bucuria pentru mulți și disperarea pentru alții. Cei necredincioși față de Mine nu se vor putea bucura de deliciile Mele, pentru că L-au renegat pe Dumnezeul lor Creator pentru a-l urma pe Satana.

În nebunia ta vei muri, o, omule, răsplata ta este în cel pe care l-ai ales în locul Meu, ... nu va fi dulce, ... ... durerea pe care o vei purta cu tine! Păcat, o, omule, păcat!

În curând stelele se vor stinge, luna nu va mai da lumină, soarele va trimite toată căldura sa pe pământ, ... totul va arde, foametea va pune stăpânire, ... sărmană omenire nelegiuită, la cine vei striga după ajutor, ... la Satana! Bineînţeles!!! ... convinşi fiind de El, veţi striga după protecția Lui, ... vă va salva Diavolul?

Bieți copii, bieţi pentru că nu ați crezut în Adevăr, v-ați pierdut în meandrele morții. Lucifer a arătat ochilor voștri lumini orbitoare, v-a dat tronuri și putere, dar acum totul va cădea, turnul Babel va cădea! .... Ce dezastru! Ce dezastru! Ați colaborat la nenorocirea voastră, acum, batjocoritorul vă va înrobi, plânsul și scrâșnitul dinților pentru voi! Amin.  

DUMNEZEU A VORBIT!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7605887306120006&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu