sâmbătă, 23 iulie 2022

Pentru TOȚI cei care au urechi, ascultați! - Shelley Anna, 9 iulie 2022

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubit popor al lui Dumnezeu, primiți binecuvântările urgente care se revarsă din Inimile sfinte ale Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos și ale Maicii noastre, binecuvântări pentru această generație care trebuie să îndure necazul.

PENTRU TOȚI CEI CARE AU URECHI DE AUZIT, ASCULTAȚI! Împărăția întunecată a lui Antihrist va ieși în curând din tărâmul întunericului. Forțele demonice au fost dezlănțuite. Cei neconsacrați vor fi vulnerabili căci vor cădea pradă acestor forțe întunecate. Îndepărtați-vă de această coroziune care mistuie biserica. Urâciunea pustiirii va sta în curând în locul sfânt, proclamându-se ca fiind Hristos Isus.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, a fost proclamat războiul. Cei patru călăreți ai apocalipsei fac loc anticristului și semnului său de damnare care va fi prezentat sub aparența comodității.

Necredința va fi prăbușirea omenirii pentru că respinge lumina Iubirii și a Adevărului lui Dumnezeu și îmbrățișează întunericul înșelăciunii care le îndoctrinează sufletele.

Guvernele se prăbușesc deoarece o singură regulă conformează această generație pentru o nouă ordine, sub domnia lui Anticrist. Restricțiile vor fi aplicate printr-o lege marțială la nivel mondial pentru a restabili ordinea din haos. Se vor impune apoi limite, multe restricții și stingeri.

Un semn al damnării, sub aparența comodităţii, va fi apoi necesar pentru a cumpăra și a vinde.

Iubit popor al lui Dumnezeu, nu vă lăsați înșelați de această conformitate care vă va despărți de dragostea lui Dumnezeu pentru toată eternitatea.

Pentru că atunci când ei spun, pace și siguranță, atunci vine distrugerea bruscă. (1 Tesaloniceni 5:3)

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, acum este momentul să intrați în tărâmul de protecție pe care numai Inima Sfântă a lui Isus Hristos v-o poate oferi. Recunoașteți-vă Îngerii Păzitori care vă vor călăuzi spre siguranță în vremuri de primejdie. Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

Psalmul 119:165 - Cei care iubesc legea Ta au o mare pace. Nimic nu-i face să se poticnească.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/19/for-all-who-have-ears-listen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu