vineri, 22 iulie 2022

LUMEA ESTE LA SFÂRȘITUL SĂU ÎN ACEASTĂ SITUAȚIE REA. PREGĂTIȚI-VĂ, COPIII MEI, TIMPUL CARE A MAI RĂMAS ESTE FOARTE SCURT – Carbonia, 20.07.2022 la ora 21:55

 Iubiți copii, Mama voastră cerească este cea care vă vorbește, vă cheamă la prudență, să fiți vigilenți și, mai presus de toate, să nu vă abateți de la Legile lui Dumnezeu.

Această Omenire acceptă încă condițiile lumii și merge în fața bolilor, nu discerne, se abandonează omului și nu lui Dumnezeu! ... Bieții copii!

Este urgent să vă întoarceți la Creator, copiii mei, nu mai puteți continua așa, prințul acestei lumi vă ține legați de el și nu vă dă drumul din ghearele sale; ... a venit impul să vă convertiți repede, ... înainte de căderea nopții.

Copiii mei, vin mari tulburări, luați Sfântul Rozariu în mâini și rugați-vă, îngenuncheați în fața Celui Răstignit, prosternați-vă în fața Lui și strigați milostivirea Lui.

Timpul care va veni va aduce mult rău, dezastrele se vor succeda și, dacă omul nu se va întoarce la Dumnezeul său Iubire, nu se va putea salva.

Satana are orele numărate, știe că pierde teren, așa că se dezlănțuie mai mult asupra acestei Omeniri surde și oarbe.

Lumea este la sfârșitul său în această situație rea, Dumnezeu se grăbește să intervină.

Pregătiți-vă, copiii mei, timpul care a mai rămas este foarte scurt.

Convertiți-vă! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7690420724333330&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu