vineri, 29 iulie 2022

VOI SURPRINDE ACEASTĂ OMENIRE, INIMA EI SE VA ÎNTOARCE LA MINE, CREATORUL EI - Carbonia, 22.07.2022

Trompetele Îngerilor din cer sunt pe cale să sune, istoria acestei Omeniri este pe cale să se schimbe, Răul va pleca, Binele va domni.

Tună vocea Mea către poporul Meu: voi surprinde această omenire, o voi schimba, inima ei se va întoarce la Mine, Creatorul ei.

Iubiți copii, Dumnezeul vostru este pe cale să intervină cu Putere, Mâna Lui va fi puternică și îi va lovi pe cei ticăloși, pentru ca ei să creadă și să se întoarcă la Mine, Creatorul lor.

Zilele cumplite au venit, profețiile anunțate se împlinesc una după alta, dar omul rămâne încă orb, nu vrea să înțeleagă și nu vrea să accepte Adevărul care este anunțat prin Preasfânta Maria și prin profeții lui Dumnezeu.

Convertiți-vă repede, copiii Mei, nu așteptați să fiți loviți de Toiagul Tatălui, corectați-vă acum, arătați-vă disponibili pentru Iubirea Dumnezeului vostru Creator, pentru a fi răpiți de Duhul Sfânt al lui Dumnezeu!

Renunțați la Satana! Îmbrățișați Sfânta Evanghelie a lui Isus, ... Dragostea lui Dumnezeu vă așteaptă să vă îmbrățișeze la Sine și să vă dăruiască din Sine în minunile Binelui Său infinit.

Haideți, copiii Mei, suflecați-vă mânecile pentru a împlini chemările lui Dumnezeu, lucrați în via Domnului, în curând El vă va chema la Sine și va trebui să îi arătați faptele voastre bune pentru a obține Sfintele Sale Daruri cerești.

Este timpul să gustați lucruri noi și încântătoare, copiii Mei, voi toți, copii ai Domnului.

Tuturor celor care Mă numesc TATĂ, vă dau binecuvântarea Mea specială. Vă iubesc!

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Yahwè.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7699188633456539&set=a.242597375782406

Un comentariu: