sâmbătă, 2 iulie 2022

Anna Shelley, 20 noiembrie 2021, 4 mai 2022, 23 iunie 2022

 MULTE DURERI TREBUIE SĂ VINĂ MAI ÎNTÂI - 20 noiembrie 2021

 Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Multe dureri trebuie să vină mai întâi înainte de întoarcerea Mea. Durerile nașterii s-au intensificat foarte mult pe măsură ce sfârșitul se apropie. Cutremurele de pământ vor continua, molozul va cădea ca focul pe pământ. Soarele și luna nu reușesc să aducă lumina lor deoarece un strat de întuneric le acoperă, un întuneric care va fi simțit pe măsură ce rugina lui se răspândește, mistuindu-i pe copiii întunericului. Așa cum a fost în zilele lui Noe, așa va fi și la întoarcerea Mea. Inimile împietrite, pline de indiferență, care refuză să creadă vor pieri pe drum. O purificare a tuturor inimilor consacrate trebuie să vină prin pocăință zilnică. Predați-Mi inimile voastre și intrați în refugiul Inimii Mele Sfinte. Îndurarea Mea este revărsată pentru toți. Așa vorbește Domnul.

Mama noastră Sfântă spune:

Îmbrățișați-L pe Fiul meu. Invitați-L în inima voastră căci ora este târzie. Nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste ultime clipe de milostivire. Plâng multe lacrimi pentru omenire pentru că răzvrătirea ei este mare. Își răsfață trupul în răutate, în timp ce întunericul le sufocă spiritul de la lumina adevărului Fiului meu.

Întunericul s-a intensificat.

Vă dau Rozariul meu de Lumină, o armă foarte puternică împotriva tuturor viciilor. Când este rugat cu fidelitate, întunericul va fi ținut la distanță.

Copiii mei, vă invit la rugăciune fierbinte pentru sufletele care pier.

După ce ați răspuns la chemarea mea, multe haruri împreună cu promisiunile mele vă vor fi oferite.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile mele, iar rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește iubita voastră Mamă.

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Popor al lui Dumnezeu, întunericul se intensifică pe măsură ce îngăduința omului în practicile întunecate ale satanei devine acceptată tot mai mult.

Popor al lui Dumnezeu, luați armele voastre spirituale și răspundeți celui mai urgent apel al Fecioarei Maria la rugăciune. Este nevoie de multă rugăciune pentru aceste suflete care pier. Ele sunt lăsate vulnerabile în fața atacurilor diavolului și ale slugilor sale. O orbire spirituală a prins rădăcini în inimile multora. Copiii voștri sunt ținta acestor slugi care le influențează gândurile prin intermediul televizorului și al jocurilor.

Popor al lui Dumnezeu, consacrați-vă copiii Inimii Sfinte a Domnului nostru iubitor înainte ca puritatea lor să fie răpită.

Eu sunt gata împreună cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice apărătorul vostru vigilent.

CEI CĂZUȚI DORESC SĂ SE LIPEASCĂ DE VOI, 4 mai 2022

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele care curg din Inima Mea Sfântă. Pășiți în lumina Milostivirii Mele Divine care strălucește puternic pentru voi. Au mai rămas doar câteva clipe. Pocăiți-vă zilnic. Nu hrăniţipăcatul.

Păcatul și Moartea au fost răstignite pe cruce. Trebuie să fiți morți față de păcat și să înviați la viață în Mine. Eu sunt salvarea voastră.

Cei căzuți doresc să se agațe de voi. Ei intră în viața voastră pe ușile deschise. Păcatele neregretate sunt aceste uși deschise.

Nu vă agățați de această lume muribundă care intră acum în întuneric.

Pocăiți-vă și reînnoiți-vă consacrarea față de Inima mea Sacră și rămâneți în limitele protecției Mele pentru că ora este târzie. Așa vorbește Domnul.

Mama noastră Binecuvântată, împodobită în lumină strălucitoare, spune:

Copiii mei, vă dau Rozariul meu de Lumină care vă va conduce și vă va ghida prin această eră de întuneric.

Mulți îl vor abandona pe Fiul meu. Rămășița credincioasă se va adăposti pe măsură ce restricțiile privind celebrarea Sfintei Liturghii se vor înrăutăți. Copiii mei, nu vă lăsați credința să se clatine. Victoria triumfătoare a Inimii Sfinte a Fiului meu este aproape.

Rugați-vă Rozariul meu de Lumină. Cu o inimă umilă și plină de căință, convertiți-vă și mărturisiți-vă păcatele. Intrați sub Izvorul Milostivirii Divine și curățați-vă de toate fărădelegile.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile mele, iar rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește, Mama voastră iubitoare.

CEI AFECTAȚI (GENETIC) VOR INTRODUCE ÎMPĂRĂȚIA LUI ANTICRIST, 23 iunie 2022

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Nu lăsați ca oboseala să se transforme în deznădejde. Veniți să vă refaceți în Inima Mea Sfântă. Sprijiniți-vă pe puterea Mea pentru a vă înainta în aceste ultime zile.

Nu v-am abandonat, iubiții Mei. Rămâneți credincioși Mie și să știți că dragostea Mea și protecția Mea impenetrabilă vă înconjoară, alungând mereu întunericul care vine împotriva voastră.

Fiți curajoși, iubiții Mei pentru că Eu nu v-am dat un duh de frică. Iubirea Mea necondiționată pentru voi este nesfârșită. Așa vorbește Domnul.

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Preaiubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, primiți binecuvântările care curg din Inima Sa Sfântă, binecuvântări de Har, Milostivire și Putere pentru aceste momente finale în care intrați acum.

Forțele răului avansează asupra creaturii umane. Planurile de dominare a lumii au început pe măsură ce călăreții apocalipsei sunt dezlănțuiți. Războiul mondial, foametea și epidemiile devastează ținuturile, în timp ce fac loc urâciunii pustiirii și semnului său de condamnare, un semn pentru a cumpăra și a vinde, un semn care va sta sub aparența comodității.

Cei modificaţi (genetic) vor inaugura împărăția lui Anticrist cu închinarea lor la imaginea sa.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, fiți curajoși, în toată armura lui Dumnezeu, mânuind armele voastre spirituale în mâini pline de rugăciune.

Nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii Domnului.

Popor al lui Dumnezeu, rugați-vă neîncetat, rugați-vă pentru țara voastră, rugați-vă unii pentru alții, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor, rugați-vă pentru sufletele pierdute care sunt în primejdie pentru că sunt duse în rătăcire de lupi în haine de oaie.

Popor al lui Dumnezeu, sfârșitul nu a sosit încă, dar avansează rapid spre timpul apocalipsei.

NU VĂ TEMEȚI, IUBIȚI AI DOMNULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU, pentru că eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/june/24/latest-messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu