duminică, 3 iulie 2022

"URMAȚI SCRIPTURILE ȘI MAI ALES CELE ZECE PORUNCI" - Trevignano Romano, 28 iunie 2022

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl

Dragi copii, Eu, Tatăl vostru, doresc ca fiecare dintre voi să-și amintească faptul că Eu sunt adesea acolo unde sunteți voi. Eu cunosc toate nevoile voastre și tot ceea ce vă doriți; cât de mult Îmi doresc să vă văd venind la mine cu încredere și iubire!

Nu vă lăsați atrași de viciile care duc la ruină totală. Copiii Mei, iubirea Mea pentru voi este atât de mare încât Eu nu simt o bucurie mai mare ca cea de a fi printre oameni.

Iată, Eu spun celor care sunt în stare de păcat: nu ignorați această chemare a iubirii, altfel nu voi putea intra în voi, vreau să vă feriți de păcat.

Vă privesc și totuși voi ignorați că Eu sunt aici și vă chem cu mare bucurie, aș vrea să fiu mereu alături de voi cu speranța că într-o zi vă veți întoarce la Tatăl vostru, ar fi un act frumos de iubire.

Eu sunt izvorul viu, aș vrea să fiu pentru voi bucuria nesfârșită, Fiul Meu Isus este în Mine și Eu sunt în El, iar iubirea noastră, care este Duhul Sfânt, ne ține uniți. Veniți și beți din acest izvor și bucuria voastră va fi atât de mare până în veșnicie.

Nu fiți indiferenți față de această iubire, numai atunci veți fi binecuvântați, credeți acest adevăr. Profitați de aceste vremuri grele, urmați Scripturile și mai ales cele zece porunci.

Fiii Mei, chemați-Mă și numai o dată cu numele de "Tată" și veți avea certitudinea vieții veșnice. Vă spun vouă, fiilor, care lucrați pentru slava Mea și vă străduiți să Mă faceți cunoscut și iubit, că răsplata voastră va fi mare și veți avea mult mai mult în veșnicie.

Pe voi, fiii Mei preoți, Eu vă îndemn să faceți cunoscută această iubire părintească pe care o am pentru voi toți în mod special, trebuie să lucrați pentru ca voia Mea să se împlinească, nu pierdeți timpul cu lucrurile lumii și nu fiți inactivi, ci faceți cunoscută puterea Mea, Eu doresc doar să fiu iubit, iar vouă, celor care nu faceți voia Mea în acest moment, vă spun: Vai!

Mă adresez copiilor Mei, vorbiți despre Mine, nu Mă respingeți, Eu nu vreau sacrificii, vreau iubire și respect. Priviți crucifixul, Sfântul Sacrament, Sfintele Scripturi pentru a înțelege în ce măsură v-am iubit și dacă familiile M-ar iubi mai mult, M-ar cunoaște mai mult, M-ar vor invoca mai mult, Eu le voi da pacea Mea, milosivirea Mea și Eu voi fi totul pentru voi, care vă va fi de ajuns pentru toate, nu respingeți această bucurie, aș vrea să vă bucurați de această lumină care vă va lumina viața.

Acum vă binecuvântez, copii, în numele Preasfintei Treimi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7581291208579616&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu