luni, 25 iulie 2022

Urmează o conformare în fața comunismului! - 14 iulie 2022, Shelley Anna

 Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îmi imaginez o gheară de urs, dezlănțuindu-se prin zăpadă, peste multe țări ale lumii. Apoi îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

"Iubiții Domnului, primiți în inimile voastre fiecare Binecuvântare care vine din tărâmul ceresc unde Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos, este așezat la dreapta lui Dumnezeu.

Iubit popor al lui Dumnezeu, întinderea ursului se extinde, în timp ce războiul mondial continuă, pe și dincolo de zăpada iernii.

Iubit popor al lui Dumnezeu, urmează o conformare în fața comunismului, va ajunge în curând la fiecare graniță a fiecărei țări din lume.

Avertizările Domnului nostru sunt ca un tunet care vă avertizează asupra furtunii care se apropie, dar omenirea refuză să asculte, deoarece devine descurajată și orbită de înșelăciunile satanei.

Distrusă de căile acestei lumi, dragostea multora se răcește așa cum se topește ceara. Urechile lor devin surde, iar ochii lor devin orbi. Calea distrugerii este pusă înaintea lor.

Popor al lui Dumnezeu, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor, rugați-vă pentru țara voastră, rugați-vă unii pentru alții.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, rugăciunile voastre să fie neîncetate. Nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii noastre Binecuvântate.

Iubit popor al lui Dumnezeu, pregătiți-vă proviziile pentru voi, pentru cei dragi și pentru cei în nevoie. Încredeți-vă în Domnul care este furnizorul vostru. Vremuri primejdioase sunt asupra voastră. Fiți atenți la semnele din ceruri și de pe pământ. Ascultați trâmbițele care vor suna în curând căci ora a devenit foarte târzie. Când firmamentul se va retrage, o ploaie de foc va fi eliberată, strălucirea ei nu poate fi privită. Adăpostiți-vă în refugiul vostru sigur, acoperindu-vă ochii de această iluminare periculoasă.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, găsiți alinare în Inima Sfântă a lui Isus Cristos unde milostivirea se revarsă pentru toți. Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

Un mesaj de la Maica noastră Sfântă

Maica Sfântă, împodobită în lumină strălucitoare, spune:

Iubiții mei copii, repetați după mine: Bucură-te, Marie, plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Isus. Sfântă Marie, Maica Domnului, roagă-te pentru ca lumina Iubirii lui Dumnezeu să pătrundă întunericul, alungându-l din biserică. Amin.

Includeți această rugăciune pentru biserică care trebuie înălțată în aceste zile de primejdie la care sunteți acum martori.

Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.

Copiii mei, nu abandonați Rozariul Meu de Lumină care expune întunericul înșelăciunii ce vă înconjoară.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile Mele şi lăsați rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/19/a-conformity-of-communism-is-coming

Un comentariu: