luni, 4 iulie 2022

DUMNEZEU SE GRĂBEȘTE SĂ INTERVINĂ PE PĂMÂNT! - CARBONIA, 29.06.2022 - (ORA 16:21) PRIMA LOCUȚIUNE

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii mei.

Iubirea lui Hristos cel Înviat este cu voi, vouă vă deschide brațele Sale și vă binecuvântează în Sine, veți fi slujitorii Săi credincioși pentru totdeauna, ... El va vesti lumii loialitatea noului Său popor, cei care au crezut în El, L-au iubit, cinstit, adorat, slujit și urmat în fidelitate și iubire adevărată.

Luminile acestei lumi sunt pe cale să se stingă, copiii Mei vor trebui să se pregătească pentru acest moment, vor trebui să stea în fața Crucii Glorioase cu o inimă curată, ... vor trebui să îngenuncheze în fața Domnului și să strige pentru Milostivirea Sa, pentru această omenire perversă, pierdută în mâinile Satanei.

Iubiții mei copii, o, voi care acum "LOCUIȚI" pe acest deal, pentru toată dragostea pe care o aveți pentru această chemare a Domnului vostru Isus Cristos, vă spun cu adevărat că veți fi răsplătiți în curând, că drumul vostru va continua într-o lume diferită, o lume plină de dragoste și fericire.

Copiii mei iubiţi! Iubiți-vă unii pe alții și, iubiți tot mai mult această chemare până când vă veți da chiar şi viața pentru acest plan al lui Dumnezeu, ... chemarea la mântuire pentru toți oamenii.

Astăzi vreau să vă iau în sânul meu și să vă prezint Celui Preaînalt care așteaptă să vă ia înapoi la El.

Copiii mei, durerea lui Isus a fost mare! Vă simt durerea, ...oferiţi-o Tatălui pentru mântuirea acestei Omeniri așa cum El i-a oferit-o. Fiți imaginea și asemănarea acelui Dumnezeu care a venit pe Pământ pentru a repara această lume, pentru a o cuceri și a o aduce acolo unde, totul este adevăr şi iubire.

Vă mulțumim că ați venit până acum. Anotimpurile zboară acum, totul este pe cale să se manifeste în ochii acestei lumi. Dumnezeu se grăbește, se grăbește să deschidă noul Pământ și să aducă la Sine noul Său Popor, să îl țină în Sine și să îi dea din Sine, ... în Totul Său va paște acolo unde vor găsi belșug și bucurie veșnică.

Da, copiii Mei, sunt aici, în mijlocul vostru, da, ca întotdeauna! În curând Mă veți vedea! Știu că așteptați de mult timp vederea mea, dar vine vremea când Mă voi manifesta fiecăruia dintre voi, toți Mă veți vedea și pe toți vă voi îmbrățișa la pieptul Meu! Mă voi manifesta în carne și oase.

Credeți în această afirmație a Mea pentru că este adevărată, copiii Mei, sunt aici în lume pentru a-i recupera pe toți cei pierduți, pe toți cei care s-au abandonat acum în mâinile Satanei, ... lucrăm pentru ca ei să se pocăiască, să se convertească și să se întoarcă la Dumnezeul lor Creator, la Mântuire.

Iubiți copii, v-am chemat aici, pe această colină, pentru a vă ruga Sfântul Rozariu și pentru a implora pentru întoarcerea timpurie a lui Isus.

Copiii mei, voi sunteți aleșii lui Dumnezeu, lucrați pentru Dumnezeu în dragoste și caritate.

Înainte! Fie ca acest deal să strălucească prin prezența, dragostea și lucrarea voastră.

Dumnezeu se grăbește să intervină pe Pământ, dorește să se arate acestei Omeniri pentru ca aceasta să se convertească și să se întoarcă la El.

Iubiților, vă iubesc din toată inima, vă aduc iubirea Tatălui Ceresc, a Fiului și a Sfântului Duh. Sunt cu voi, îmi unesc mâinile cu ale voastre și împreună cu voi pledez din nou pentru revenirea grabnică a lui Isus pe pământ. Amin.

Lăudat să fie Iisus Hristos. Întotdeauna să fie lăudat.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7592069760835094&set=a.242597375782406

6 comentarii:

  1. Sunt și eu un biet păcătos ca mai toată lumea.Am și eu greșelile și metehnele mele. Am rătăcit mulți ani negând pe Însuși Domnul nostru Isus Hristos.Până-ntr-o seară. Cuprins de frica impunerii injectării,am început să plîng zicând: "Doamne, ce să mă fac eu acum când viața mi-e amenințată? "Ca un ceva nechemat s-a cuibărit în capul meu gândul la rugăciune plânsă. A doua zi aud că vaccinarea obligatorie, care s-a vrut a fi impusă...a căzut. Nu mai știam cum să-I mulțumesc Domnului.Eram confuz și bucuros în același timp. În mod clar a fost Mâna Lui Hristos aici. De atunci,rar mai trece o zi fără rugăciune. Mai greșesc și eu.Dar caut să greșesc cât de puțin pot. Rugăciunea e tot ce am la-ndemână Vă doresc toate cele bune în Domnul, și să ajungem ziua victoriei Luminii Cea Sfântă și PreaÎnaltă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te lasă Ionuț rugăciunea ,spovadă ,împărtășania sunt la dispoziție ptr.toti fii perseverent și crede cu tărie ,fa fapte de milostivire ,caritate și rugăciune.Doamne ajuta sa fie cat mai multa lume și nimeni sa nu rămâie nemantuiti.Salut pe toți de pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună din nou și...Doamne,ajută. M-am tot gândit dacă aș fi întrebat dacă cred în existența civilizațiilor extraterestre. Hai să vă dau răspunsul meu: Nu aș exclude posibilitatea asta.În Univers,în imensitatea lui, Dumnezeu este unic și atotstăpânitor. Are în subordine atâtea civilizații atât de superavansate spiritual încât nici o mișcare a niciunui lucru nu rămâne neștiută Lui. Astea ar fi puterile cerești. În esență Dumnezeu înainte de om,a creat viața.Ca tot în universul să prospere viața și toate ființele vii .Întâi de toate nouă ne-a dat darul vieții. Viața din alte sisteme solare sau planetare, este tot un dar oferit de Dumnezeu. Aș fi deschis să învăț lucruri noi despre civilizațiile extraterestre, dar relația cu Tatăl,Fiul și Duhul Sfânt n-ar avea deloc de suferit.Dimpotrivă aș fi deschis spre adâncirea relației om-Dumnezeu pentru că la fel cum Dumnezeu a dăruit viață și ființelor extraterestre evoluate, Dumnezeu mi-a dăruit viață și mie. Eu am încredere în continuare în Dumnezeu azi mai mult ca ieri și mâine mai mult ca azi. Împărăția Lui Dumnezeu este mult mult mai grandioasă și mai complexă,decât am putea noi cuprinde cu mintea omenească. Sfânta Scriptură ne-o prezintă într-un mod mai simplificat ca noi s-o putem înțelege. Dar prin Voia Domnului , vom înțelege mai mult,pentru că ne va da mai multă pricepere la timpul hotărât. Oricum Forțele Luminii Lui Dumnezeu se pregătesc să dea lovitura fatală forțelor întunericului,care și așa sunt într-o panică și o disperare cumplită chiar acum când vă scriu. Doamne ajută-ne să vedem biruința Luminii.Si o vom vedea. Mult nu mai este.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu exista extraterestrii. Trebuie sa veghem deoarece îngerii căzuți se pot arata oamenilor ca îngeri de lumină, asa cum este scris.
    Im Amos 3, 7 este scris că Tatăl ceresc le spune copiilor Săi toate cate le înfăptuiește, prin slujitorii Săi, proorocii. Iar extratereștrii sunt o invenție si o minciună a celui rău.

    RăspundețiȘtergere