vineri, 1 iulie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 26 IUNIE 2022

REPOSTAT: 4 octombrie 2014 - Regele vine!

"Vine curând vremea când păcatele multora vor deveni evidente pentru ca toți să le vadă. Eu sunt Dumnezeul Adevărului, nu al înșelăciunii și al minciunii.

Sunt unii care pretind că sunt păstori buni și care în secret Îmi devorează turma. Vă spun acum că Eu - Eu Însumi - Eu, Dumnezeul care vede totul, voi expune acest lucru pentru ca toată lumea să vadă. Nu vă veți mai ascunde în spatele minciunilor în Numele Meu! Nu voi permite ca copiii Mei să continue să fie înșelați de voi!

O mare înșelăciune va veni pe pământ (în spirit văd un roi de muște demonice - ca un nor negru, bâzâind cu putere) care va fi alimentată de copiii celui Rău. Numai cei care rămân în Mine vor scăpa de această înșelăciune, pentru că Duhul Meu cel Sfânt le va dezvălui adevărul.

Nu vă temeți, copiii Mei, căci, deși timpul sfârșitului este peste voi, pentru voi acest lucru înseamnă o mare glorie, bucurie și răsplată! Căci Eu voi avea grijă de voi în acest timp. Duhul Meu vă va călăuzi și voi trimite îngerii Mei să vă asigure hrana.

Nu vă temeți de nicio abilitate a celui Rău, căci el nu se poate atinge de cei care sunt ai Mei fără consimțământul Meu. Umblați în Mine în iubire și rămâneți în Cuvântul Meu (văd că El vrea să spună să meditați la el zi și noapte - în orice moment, ignorând circumstanțele din jurul vostru) și nu veți avea nevoie de nimic din ceea ce nu aveți.

Bucurați-vă, copiii Mei! Priviți în sus și bucurați-vă, căci răscumpărarea voastră din întunericul și răul din jurul vostru se apropie! Regele vostru vine!"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2294807163993873/

Un comentariu: