sâmbătă, 2 iulie 2022

VEȚI PĂRĂSI ÎN CURÂND ACEST PĂMÂNT PĂCĂTOS - Carbonia, 25.06.2022

 Iubiții mei copii, Mama voastră cerească este cea care vă anunță revenirea iminentă a Fiului ei Isus pe Pământ!

Mama voastră cerească este cea care este aici, în mijlocul vostru și vă aduce binecuvântarea Preasfintei Treimi! Mama voastră cerească este cea care vă ține inimile pe Inima ei Imaculată pentru ca ele să triumfe în Inima mea.

Iubiții mei copii, ce frumos este să vă văd aici adunați în rugăciune, ... ce frumos, copiii mei, ce frumos! Ochii lui Isus strălucesc de iubire pentru voi, Inima lui palpită de iubire pentru voi, ... veţi fi răsplătiţi în curând pentru tot acest sacrificiu.

Iubiții mei copii, o, voi care îl căutați doar pe Cel Preaînalt, ... o, voi care căutați întoarcerea la Casa Tatălui și care doriți cu toată dragostea voastră să vă reîntâlniți cu Tatăl, cu Dumnezeul vostru Creator, în adevăr să știți că a venit timpul vostru, că în curând veți părăsi acest pământ păcătos și îl veți retrăi ca pe un nou Paradis pentru că Domnul va reînnoi totul, El va transforma totul în bine, îl va purifica și îl va da copiilor Săi nou, plin de deliciile Sale.

Iubiții mei copii, ... cât de mult vă iubesc! Cât de mult vă iubesc! Dacă aţi ști cât de mult vă iubesc! ... Dacă ați ști cât de mult vă iubesc, poate că inimile voastre ar exploda de bucurie și nu ați mai ști unde să staţi pentru a vă ruga și a mulțumi Cerului pentru chemarea voastră aici, pe această Colină, în această Lucrare care va fi în curând înălţată în întreaga lume, pentru că aici, acum, sunt pe cale să se întâmple cele mai mari miracole.

DUMNEZEU ÎȘI ȚINE PROMISIUNILE, NU VĂ TEMEȚI CĂCI NIMIC VA FI UITAT! Dumnezeu nu uită nimic, profețiile pe care le-a dat se vor împlini toate, cele frumoase vor fi și mai frumoase, iar cele urâte se vor risipi pentru că vor dispărea definitiv.

Vă îmbrățișez, vă iau cu Mine, vă prezint Celui Preaînalt, copiii mei, chiar acum, din acest moment! El vă așteaptă cu brațele deschise, abia așteaptă să vă îmbrățișeze la Sine și să vă legene în Sânul Său, să vă dăruiască din Sine în tot Universul Său, ... în Totul Său.

Înainte! Îmi împreunez mâinile cu ale voastre, vă binecuvântez pe toți cei care sunteți prezenți aici și pe voi, cei care ascultați de departe acest mesaj care trebuie luat în seamă, păstrat cu tărie în inimile voastre. Încântați-vă în Cuvântul lui Dumnezeu! Încântați-vă în Iubirea Lui! ...totul este acum împlinit, Dumnezeu se va manifesta în curând lumii.

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/pfbid02uqWwgRJ5nKZtc44Vjc71UihNJ4q9jBmXUbNHYqBxw8n9ntf5d25N4PcZmJz1VPX1l

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu