duminică, 3 iulie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 27 IUNIE 2022 - Lupi printre oile mele

"Copiii Mei, există printre voi - printre credincioșii Mei adevărați, unii care sunt doar prefăcuți. Voi știți de mult timp că dușmanul sufletelor voastre a sădit lupi printre oile Mele. Știți că ei doresc să vă devoreze împreună cu toată casa Mea.

Acum voi face ca hainele de oaie să fie îndepărtate pentru a-i demasca pe lupi. Ei vor răcni și vă vor mușca, fiți pregătiți. Ei vor arunca minciuni și calomnii asupra poporului Meu, fiți pregătiți.

Nu vă implicați în răul lor. Nu ripostați pentru că Eu văd tot ce fac ei și Eu sunt cel care îi demasc. Demascarea lor va fi rapidă și va fi completă. Voi expune ceea ce sunt ei pentru ca toți să vadă, căci am revărsat pocăința asupra lor și ei au refuzat să se pocăiască. Ei au refuzat să se întoarcă de la răutatea lor și să o practice în Casa Mea, printre copiii Mei, în timp ce Eu veghez.

Pregătiți-vă pentru urâțenia la care veți fi martori, copiii Mei. Expunerea Mea se va întâmpla brusc și fără avertisment. Rămâneți în tăcere, Eu fac acest lucru pentru voi, pentru ca voi să vă eliberați de influența lor în mijlocul poporului Meu.

Demascarea lor va fi ireversibilă. Nu vor putea face nimic pentru a o opri sau pentru a o anula. Vine repede. Fiți pregătiți."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2295257550615501/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu