sâmbătă, 23 iulie 2022

Vă conduc la Inima Mea Sfântă, Shelley Anna, 4 iulie 2022

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele urgente care curg din Inima Mea Sfântă, binecuvântări care vă vor întări credința voastră, care nu trebuie să se clatine în aceste zile de necaz în care intrați acum.

Acest timp de animozitate va ajunge în curând la punctul de fierbere pe măsură ce dominația întunericului își va întinde tentaculele de corupție.

SEMNELE DIN CERURI SE INTENSIFICĂ. Constelațiile au fost zguduite, în timp ce firmamentul se retrage, făcând inimile oamenilor să leșine de frică. Nu v-am avertizat Eu de aceste lucruri?

Iubiților! Cuvintele Mele de avertizare sunt ca un tunet, alertându-vă asupra furtunii care se apropie, care este acum asupra voastră. Vă conduc la Inima Mea Sfântă, prin chemarea Mea care poate fi auzită doar de inimile umile, ale celor plini de remușcări.

Stați în fața Mea, îndurerați, cu căința pe buze; în această zi, consacrându-vă Inimii Mele.

Întoarceți-vă la Mine, Eu sunt singura voastră salvare de forțele întunecate care domină această lume.

Este foarte urgent să vă încredeți în Mine pentru proviziile voastre şi în lumina călăuzitoare a îngerilor voștri păzitori, grăbiți-vă ca să vă ajut, să vă îndrum și să vă luminez calea spre refugiul vostru sigur.

Iubiții Mei, nu v-am abandonat. Rămâneți curajoși în puterea iubirii Mele care vă înconjoară ca un scut de protecție. Așa vorbește Domnul.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/july/19/i-am-guiding-you-to-my-sacred-heart

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu