luni, 11 iulie 2022

ÎN CURÂND NE VOM ÎNTÂLNI, COPIII MEI, ... VOI INTRA ÎN CASELE VOASTRE ... Carbonia, 6.07.2022 (16:25) locuțiune

DOMNUL SPUNE: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă însemnez cu crucea pe frunte și în inimă.

Iubiții Mei copii, vă iau cu Mine, învăluiți în mantia Mea.

Iată, Domnul îi cheamă la Sine pe ai Săi: ... rugați-vă, înaintați cu puterea leilor, timpul este acum la sfârșit, totul se va manifesta în curând, această Omenire va înnebuni de durerea prin care va trece.

Mulți oameni nu au vrut să asculte vocea lui Dumnezeu care îi cheamă înapoi la Sine pentru a le dărui din Sine, pentru a-i feri de marea durere care va veni din catastrofa care îi va cuprinde.

Copiii Mei, veți pierde totul, nu veți mai avea nimic, nu va mai rămâne nimic din ceea ce ați păstrat cu atâta dragoste și gelozie, ați acumulat comori pe pământ, dar nu v-ați salvat sufletele.

Copiii Mei binecuvântați, ora este cumplită, totul va fi în curând cuprins de foc, ... Iadul se va dezlănțui pe Pământ! ... Bieții Mei copii, bieții Mei copii, ați fost înșelați! ... aţi căzut în capcana dușmanului infernal, ... aţi fost puşi la încercare, dar în slăbiciunea voastră nu aţi reușit să o depăşiţi, ... aţi ales bogăția în lucrurile lumii, aţi renunțat la toate ale lui Dumnezeu!

COPIII MEI, VOI V-AȚI NĂSCUT CU DARURILE LUI DUMNEZEU!

AVEȚI ÎN ADN-UL VOSTRU SÂNGELE LUI DUMNEZEU!

PECETEA SA DE APARTENENȚĂ!

Mulți au acceptat-o, au prețuit-o, au păstrat-o, au apărat-o, în timp ce alții au șters-o din trupurile lor; ... ei s-au dăruit complet Minciunii, celui care anulează tot ce aparține Cerului, ... celui care aduce Iadul pe Pământ!

Aveți ochii închiși și inimile stinse, o, oamenilor, cădeți, unul după altul în capcana lui! NU VEDEȚI CĂ ÎN ACEASTĂ LUME NU MAI EXISTĂ PACE ȘI IUBIRE, ... CI DOAR RĂZBOI ȘI DISTRUGERE, ... FRATE ÎMPOTRIVA FRATELUI ... CĂ MORȚILE SUNT DIN CE ÎN CE MAI MULTE?

Iubiți copii, cât rău este cauzat de indiferența voastră față de iubirea voastră de Dumnezeu! ...de lipsa de credință în Dumnezeul vostru Creator! Și totuși, ați fost creați cu atâta iubire, ați fost prețuiți, Dumnezeu a intervenit de multe ori prin profeții Săi pentru a vă arăta putreziciunea și capcanele pe care vi le-a întins dușmanul infernal, dar voi ați închis ochii, ați mers direct în fălcile lui.

Plâng Inimile lui Isus și a Mariei, plâng cele două Inimi unite în iubire, încă plâng lacrimi de sânge care scăldă pământul!

Iubiții Mei copii, a sosit timpul, a sosit timpul să vă întâlniți cu Dumnezeul dragostei, ...a sosit timpul, fiii Mei!

V-AȚI PREGĂTIT VIEȚILE PENTRU ÎNTÂLNIREA CU DUMNEZEUL VOSTRU AL IUBIRII?

AŢI FĂCUT VOIA LUI?

V-AȚI ORGANIZAT CONFORM RÂNDUIELILOR SALE?

Copiii Mei, Cerul este acum pe Pământ, lumea va realiza în curând măreția lui Dumnezeu Creatorul, acel Dumnezeu care și-a dat viața pentru salvarea acestei omeniri care l-a negat.

PREASFÂNTA MARIA SPUNE:

ÎN CURÂND NE VOM ÎNTÂLNI, COPIII MEI, ... VOI INTRA ÎN CASELE VOASTRE, MĂ VOI MANIFESTA FIECĂRUIA DINTRE VOI PENTRU A VĂ SALVA. Urmați-mă în ascultare; înaintați cu putere; nu neglijați rugăciunea și comuniunea spirituală; ... iubiți-i pe frații voștri.

CASELE SUNT PREGĂTITE, FECIOARA ȘTIE UNDE SĂ PUNĂ PICIORUL, COPIII EI O AȘTEAPTĂ, ALTARELE SUNT GATA, FIUL LUI DUMNEZEU SE VA ÎNTOARCE ȘI SE VA SĂRBĂTORI ÎN ACESTE ALTARE SFINTE, ÎN ACESTE CASE SFINTE, ÎN ACESTE "REFUGII" VOITE DE DUMNEZEU.

Îngrijiţi-vă de casele Domnului, pregătiţi-le cu cinste, fiţi în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu și nu faceţi niciodată nimic de unii singuri, ascultaţi mereu de poruncile Cerului, de îndrumările pe care vi le va da Dumnezeu.

Înainte! Totul este gata! Inimile voastre să fie pregătite pentru provocarea finală, Dumnezeu este cu voi, Maria este cu voi, Sfântul Iosif este în mijlocul vostru, Sfântul Arhanghel Mihail și-a scos deja sabia, Armata cerească este alături de el, totul trebuie să fie cunoscut de această Umanitate.

Păcat de voi, cei care veți plânge! Bucurie pentru voi care veți intra în lumina lucrurilor lui Dumnezeu. Amin.

Copiii mei, vă binecuvântez, vă port în Inima mea Imaculată, vă marchez ca copii ai Regelui, ai Dumnezeului Viu, ... vă aduc glorioși pe noul Pământ. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7631768513531885&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu