marți, 26 aprilie 2022

13 aprilie 2022, mesaj primit de Valeria Copponi

Copiii Mei, Paștele se apropie, dar dacă v-aș întreba pe fiecare dintre voi ce înseamnă, cei mai mulți dintre copiii Mei, mai ales cei mai mici, nu ar ști ce să răspundă. Sau ar răspunde: este sărbătoarea în care găsim ouă de Paște.

Înțelegeți, dragii Mei copii, unde au ajuns cei mai mici dintre copiii Mei. Nu vreau să dau vina pe cei tineri, dar tații și mamele lor vor plăti scump acest păcat care Îl jignește pe Fiul Meu în răstignirea Sa.

Vă încredințez să dați mărturie cu fapte, mai ales cu Liturghia de Duminică și cu mărturisirea păcatelor grave, mai ales împotriva Preasfintei Treimi.

Vă întreb: câți dintre voi vor sfinți această a mia răstignire a Fiului Meu? Niciodată ca în aceste vremuri, pe care voi le numiți moderne, Fiul Meu nu a mai fost jignit în Pătimirea Sa.

Copiii Mei, voi care înțelegeți cât de mare este suferința noastră în aceste zile de Paști, oferiți-ne toate sacrificiile voastre. Rugați-vă, mai ales, pentru cei care sunt lipsiți de harul lui Dumnezeu.

Cei care nu iau în seamă cât de important este pentru viața lor veșnică să sfințească sărbătorile, mai ales în această perioadă de pătimire, vor plânge cu lacrimi amare.

Voi, dragi copii, rugați-vă în această săptămână, în special, pentru convertirea copiilor Mei iubiți care îl răstignesc pe Isus pentru a mia oară.

Eu vă iubesc, copiii Mei, și vă voi adăposti sub mantia Mea de războaiele acestor vremuri. Fie ca binecuvântarea lui Isus, răstignit și înviat, să fie peste toate familiile voastre.

Maria, Maica Preasfântă

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/valeria-copponi/2022/april/20/mary-mother-most-holy/

Un comentariu: