miercuri, 13 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 9 APRILIE 2022

 Aveam de gând să postez un alt cuvânt astăzi, dar Domnul a poruncit în mod special ca acesta să fie repostat pentru această dată.

REPOSTARE: O perioadă foarte întunecată, 14 mai 2021

   "Mulți dintre copiii Mei simt cum se apropie întunericul în domeniul lor. Copiii Mei, este mult mai rău decât vă temeți. Îi voi lua pe mulți dintre ai Mei de pe pământ înainte de acest timp și cum începe. Fiți gata în orice moment să părăsiți locul vostru pământesc și să fiți chemați  spre casă. (Nu am nicio idee de ce a spus aici "spre casă" în loc de "acasă" și am reverificat, dar tot "spre casă" spune și m-am întrebat dacă nu cumva acest lucru are legătură cu un vis/viziune pe care am avut-o la un moment dat în ultimul an, în care am văzut creștini călătorind în Duhul Sfânt și mărturisind. Eram încă pe pământ, dar nu eram limitați de trupurile pământești. Nu am mai văzut niciodată așa ceva în Duhul).

   Cel Rău care se ridică în curând, va face mult rău poporului Meu și trebuie să se împlinească pentru ca toate lucrurile să se termine. Nelegiuirea va domni și nimeni nu va fi protejat pe pământ, decât numai cei care Mă cunosc. Aceasta este judecata pentru cei care aleg păcatul în locul Meu și Eu sunt mult îngăduitor, chemând păcătoșii pierduți la pocăință. Condițiile vor deveni foarte dureroase.

   Copii, acesta va fi un timp de mari greutăți pe pământ, deoarece răul domnește, dar cei drepți sunt ocoliţi. Cel care va veni la putere vă va lua tot ce se poate lua, în efortul de a vă forța să vă lepădați de Mine.

   Rezistați până la sfârșit pentru a fi salvați sau veți fi în puterea răului pentru totdeauna. Mai presus de toate, păstrați-vă credința puternică în Mine. Veți fi tentați să încetați să mai credeți, pe măsură ce presiunile cresc și nu știți cum să le înfruntaţi. Singura voastră capacitate de a le înfrunta este prin rugăciunea către Mine. Acest timp a fost prezis de mult timp în Sfântul Meu Cuvânt și trebuie să se împlinească acum, pe măsură ce pământul se cutremură sub greutatea atâtor păcate. (Am auzit un motor de mașină veche tremurând așa cum se întâmplă chiar înainte ca întregul motor să cedeze)".

NOTĂ: Eram în timpul rugăciunii mele de dimineață cu Domnul când am început să văd ceva în Duhul. Am văzut Casa Albă. Domnul Biden făcea o conferință de presă în care ținea un discurs de tip conservator despre un eveniment major care se întâmplase. În culise, am văzut-o pe Nancy Pelosi zâmbind și puteam simți răul în jurul ei. Ceva din ceea ce se întâmpla fusese planificat.  Conferința s-a încheiat și am văzut cum bărbații se înghesuiau la domnul Biden pentru că avusese loc încă un eveniment dezastruos, în timp ce acesta se îndrepta rapid spre biroul său pentru a fi informat despre cea mai nouă evoluție.

Am văzut atunci că numeroase evenimente se petreceau, unul după altul, unul după altul - toate importante, majore. Și l-am văzut pe domnul Biden luptând să încerce să le abordeze pe toate. Era clar că aceste evenimente au fost neașteptate, iar el era complet copleșit și devenea confuz. Dintr-o dată, am văzut că nu-și mai putea face deloc treaba (nu vedeam de ce) și a dispărut de pe scenă.

În acest moment, am văzut că mulți din America erau atât de speriați încât doreau doar ca cineva să preia frâiele, nici măcar nu le păsa cine în acel moment.

Și apoi cineva foarte rău le-a luat. Cineva care are atâta răutate în el încât nu m-ar mira să fie cel pe care Biblia îl prezice chiar înainte de sfârșit. Îi pot simți ura față de poporul lui Dumnezeu și pot simți frica pe care o insuflă în toți cei care îl cunosc bine. Văd că conduce cu o mână de fier. Nu văd deloc lumină în el, ci doar întuneric.

Aceasta va fi o perioadă foarte întunecată, într-adevăr. Când toate acestea se vor întâmpla, cred că ne vom afla în Marea Tribulație.

În timp ce meditam asupra a ceea ce am văzut, am văzut că acest om diabolic care va prelua întreaga putere este unul dintre cei ai diavolulului. Pe măsură ce va păși în acea poziție în fruntea națiunii noastre, Satana va intra în el și va prelua controlul total.

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2232767203531203/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu