duminică, 3 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE JULIE, joi, 31 martie 2022

CONTOPIREA FIZICULUI ȘI A SPIRITUALULUI ÎN PRIMELE SALE ROADE

<Acest mesaj este un răspuns la rugăciunea mea, întrebând din nou, așa cum fac foarte des, dacă trebuie să fac ceva diferit, deoarece din punct de vedere fizic, lucrurile au devenit mult mai dificile. Știu că mulți dintre voi sunt în aceeași situație, iar spiritele noastre sunt înflăcărate și gata să slujească și să aducă recolta, dar suntem slabi în carne și oase. L-am întrebat pe Domnul de ce cuvântul Său "ACUM" nu are același înțeles ca și cuvântul nostru "acum", pentru a putea înțelege mai mult despre timpul Său. A fost atât de dificil să așteptăm momentul Său perfect și știu că oboseala se simte în toată rămășița ca niciodată înainte. Tatăl este atât de iubitor și întotdeauna încurajator, și am vrut să împărtășesc ceea ce mi-a vorbit El cu fiecare dintre voi, pentru ca și voi să puteți fi încurajați și entuziasmați, pe măsură ce El împlinește tot ceea ce a promis. Dragostea Regelui Yahushua pentru voi toți. 

Julie>.

Mesaj primit la 30 martie 2022

"Fiica mea, sunt aici, înlăuntrul tău, mai aproape decât ar putea fi oricare altul, și aud plânsul inimii tale. Inima Mea este a ta, iar a ta este a Mea, și noi lucrăm acum ca Unul! Acum înseamnă ACUM, deoarece Eu am intrat deja în tine și te-am transformat, puțin câte puțin, pe măsură ce ai parcurs această călătorie în Mine! Așa cum v-am mai vorbit, transformarea voastră este în curs de desfășurare, iar ceea ce căutați acum este transformarea "colectivă" și finală, din punct de vedere fizic, a fiecărui suflet ales pentru această primă recoltă, care este iminentă asupra voastră. Trebuie să Mă credeți! Vasele voastre sunt pregătite, și tot ce mai rămâne este momentul în care gloria Mea vă învăluie în natural, așa cum acest lucru s-a întâmplat deja în spiritual! Vă amintiți viziunile în care v-am pus să vă scufundați în bazinele și râurile apei Mele vii? Aici a avut loc transformarea voastră spirituală. Ceea ce căutați acum cu atâta disperare este fuziunea dintre fizic și spiritual și eliberarea voastră de constrângerile și limitările acestui tărâm și acestei dimensiuni. Vă spun din nou, este peste voi!!!

Aud toate strigătele rămășiței Mele, în timp ce atât de mulți se luptă în mod natural să păstreze credința și să înainteze cu îndrăzneală și curaj, în ciuda întunericului teribil care a acoperit acum ținuturile. O voi spune din nou, poziția voastră acum este crucială. Este extrem de important să vă izolați, să nu permiteți ca distragerile să vă disturbe atenția de la Mine și de la instrucțiunile extrem de importante pe care vi le dau pentru acest timp. Instrucțiunile Mele vor fi directe și precise, dar nu vă voi da adesea multe detalii pentru următorul pas. Acest lucru este pentru protecția voastră, precum și a celor din jurul vostru. Trebuie să parcurgeți fiecare pas în ascultare, iar apoi să așteptați următorul Meu sfat. Folosind cheile pe care vi le-am dat, ușile se vor deschide pentru voi, așa cum trebuie, pentru că este autoritatea Mea în voi care lucrează.

I-am mutat deja pe mulți în poziția în care vor rămâne pentru acest următor timp al secerișului, iar alții vor fi mutați în mod iminent. Nu ezitați dacă vă spun "mergeți", pentru că ezitarea voastră ar putea fi foarte costisitoare, atât pentru voi, cât și pentru cei din jurul vostru. Când vă chem să mergeți sau să faceți ceva, va fi puterea Mea în care veți înainta pentru a finaliza ceea ce v-am dat fiecăruia dintre voi. Armata Mea se reunește acum în diferite locații și multe se vor face rapid pentru a avansa cauzele Mele. De aceea, este esențial să nu ezitați în nicio chestiune, chiar și atunci când pașii nu par să aibă o ordine cu care sunteți obișnuiți în mod natural. Atunci când lucrăm ca Unul, Mă voi asigura că ceea ce v-am vorbit va fi dus la îndeplinire fără obstacole, deoarece tot ce vă înconjoară se aliniază la voința Mea pentru voi. Voi provoca travaliul ca să se nască tot ceea ce am rânduit pentru voi, individual și colectiv. Ascultarea este cheia! Voi știți acest lucru!

Îmi dau seama cât de dificil este pentru voi, din punct de vedere fizic, să nu aveți puterea de care credeți că aveți nevoie pentru a vă îndeplini sarcinile; cu toate acestea, faptul de a fi slab fizic și golit de sine este locul în care Eu sunt capabil să Mă revărs, umplându-vă până la refuz cu Mine, deoarece știți că voi nu sunteți nimic fără Mine. Ați fost pregătiți, rămășița Mea, armata Mea. Ați trecut prin focul suferinței și ați fost antrenați, goliți de toate și modelați după chipul Creatorului vostru. Acum vă voi folosi cu putere pentru a avansa Împărăția Mea aici - pe pământ, așa cum este în Ceruri, iar eliberarea pe care ați așteptat-o nu se va compara cu nimic din ceea ce ați experimentat vreodată aici. Deși cerința pentru scopul vostru a fost costisitoare aici, răsplata voastră este cu Mine.

Ungerea pe care o dau acum rămășiței Mele vă va permite să realizați lucruri care nu sunt posibile aici, în mediul fizic. Sunteți pecetluiți și îi veți ajuta pe cei ale căror poziții sunt în Mine, ca grup mai mare al Miresei, dar care se află într-un punct diferit al călătoriei lor pentru a-și descoperi scopul în Mine. Fiecare detaliu al misiunii voastre este complet specific vouă, personal, și, prin urmare, acesta este motivul pentru care poziția geografică este atât de crucială. Celor de care vă cer să vă separați pentru o perioadă de timp li se oferă ocazia, așa cum ați făcut-o și în trecut, de a face alegerea de a Mă pune pe Mine pe primul loc în viața lor, dar, de multe ori acum, acest lucru înseamnă să nu vă mai aibă în viața lor imediată ca siguranță. Nu spune oare Cuvântul Meu că am venit să provoc dezbinare? De acum încolo, într-o casă, sunt cinci dezbinaţi - trei împotriva a doi și doi împotriva a trei. Aceasta pentru ca voința Mea să fie împlinită, nu dorințele omului trupesc. Omul trebuie să renunțe la TOT pentru a Mă urma.

Continuați să vă rugați neîncetat pentru cei pierduți și pentru cei cu care v-am pus în această viață. Voi face o lucrare în ei și le voi înmuia inimile față de voi la momentul Meu perfect, iar ei se vor bucura, când Mă voi descoperi în și prin voi - slujitorii Mei, moștenitorii Mei, regii și preoții Mei, Mireasa Mea. Nu vă temeți de nimic din ceea ce poate face omul acum; lucrurile par atât de înfricoşătoare, dar Creatorul Tuturor Lucrurilor va avea calea Sa pe pământ și toți veţi cunoaște adevărul odată pentru totdeauna!

Vă iubesc, copiii Mei, veţi iubesc!!!

YAHUSHUA"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2225981837543073/

Un comentariu: