sâmbătă, 9 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MIERCURI, 6 APRILIE 2022 - Marele Întuneric

"O perioadă de mare întuneric se apropie pe pământ, copiii Mei. Nu puteți face nimic pentru a opri acest lucru, rugăciunea nu poate opri ca să nu se întâmple, deoarece toate scripturile trebuie să se împlinească pentru ca voi toți să vă întoarceți acasă la Mine.

În acest timp de mare întuneric, tot ceea ce este bun va fi luat de pe pământ. Cei mai mulți dintre voi vor fi luați de pe pământ, deși nu toți, deoarece mulți dintre voi încă refuză să își purifice viețile de păcat. Ați crezut minciunile dușmanului Meu, că păcatul vostru nu contează. În aceasta ați greșit și veți ști în acea zi, când judecățile Mele vor veni, că ați greșit.

Ceea ce va rămâne pe pământ după ce voi îndepărta tot ce este bun va fi doar rău și fărădelege. Va fi fiecare pentru el însuși și va domni nelegiuirea. Oamenilor nu le va mai păsa de nimic altceva decât de supraviețuire. Va fi o lume dură atunci, copiii Mei. Nu doresc ca vreunul dintre voi să fie lăsat în ea, dar trebuie să alegeți să faceți ceea ce este corect pentru a fi socotiți vrednici să scăpați de aceste lucruri.

V-am avertizat pe toți, în marea Mea îndurare, de ceea ce va urma. Cuvântul Meu prezice, de asemenea, ceea ce se întâmplă în jurul vostru și ceea ce urmează să vină.

Cei care îl ignoră o fac pe propria lor răspundere."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2230507710423819/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu