miercuri, 6 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX DUMINICĂ, 3 APRILIE 2022

 REPOSTARE: Întunericul care se ridică, 11 aprilie 2017

Trebuie remarcat faptul că Domnul m-a pus să încarc ACEASTĂ REPOSTARE cu luni de zile înainte pentru această dată exactă. Nu știu de ce.

"Întunericul se ridică în mijlocul vostru, copiii Mei, dușmanul iese de la adăpost și, în curând, atacurile pe care le puteți vedea vor începe serios. În curând va veni vremea când oamenii se vor teme să se îndepărteze de casele lor, de frica morții.

V-am spus că spiritele seducătoare vor veni în acest timp, iar dușmanul vostru este Maestrul Seducției. Voi căutați un dușman bestial, dar el vine mai subtil și, dacă nu sunteți atenți, nu-i veți recunoaște vicleniile. El vine să vă seducă în toate modurile posibile. Vă va atrage în păcat, vă va atrage în confort când ar trebui să fiți în disconfortul luptei. El vă va ademeni să vă simțiți în siguranță, când siguranța nu poate fi găsită pe pământ, ci în Mine. El vine în liniște acum, căci știe că nu căutați în liniște. El știe că nu căutați o voce care cheamă dulce și oferă mângâiere, așa că nu-l veţi recunoaște.

Fiți în gardă, micuții Mei, pentru că el vine cu o mare mânie și cu o mare ură pentru tot ceea ce este de la Mine, și apare pentru a oferi mângâiere într-un timp în care nu va exista mângâiere pe pământ. Toată mângâierea adevărată va fi găsită în Mine.

Nu-l primiți, căci lațul lui este strâns și devine curând un laț din care nu vă puteți elibera.

NOTĂ: <În spirit, am văzut un animal mic încercând să se elibereze din fălcile de oțel ale unei capcane în timp ce se apropia vânătorul>.

Nu-l veți recunoaște pe dușmanul sufletelor voastre decât dacă sunteți atenți la seducătorul care vă cheamă dulce să vă prindă în capcană sufletele voastre muritoare."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2228267373981186/

Un comentariu: