miercuri, 6 aprilie 2022

"TOTUL ESTE PE CALE SĂ SE ÎNTÂMPLE, MÂNIA LUI DUMNEZEU VA VENI PESTE OAMENII NEDREPȚI – Carbonia, 2bis.04.2022, ora 17:35 p.m.

Vin zile cumplite în lume, iar pentru cei care sunt departe de Dumnezeu Creatorul, va fi plâns și scrâșnire de dinți.

Bărbați din Galileea, DUMNEZEUL vostru vă cheamă la convertire, NU fiţi încăpăţânaţi, IMPACTUL ESTE IMEDIAT, PREGĂTIȚI-VĂ SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI ACASĂ.

Nu respingeți această chemare a Mea la mântuire, ca să nu vă aflați în situația amară în care se va afla această omenire ticăloasă.

Iubiții Mei, creaturile Mele, Dumnezeul vostru este cel care vă cheamă înapoi la El, care vrea să vă dea posibilitatea de a intra în viața adevărată, de a vă continua viitorul cu El și în El! ... Nu veți avea alt ajutor decât în Mine. Eu sunt Cel care a creat totul și care poate face totul, nu vă pierdeți în înșelăciunea falsificatorului, scopul lui este să vă facă să fiți ai lui, va încerca să vă înșele folosind toate mijloacele aflate în puterea sa, ... nu cădeți în capcana lui.

Copiii Mei, treziți-vă, îndepărtați-vă de rău, aveți curajul să vă întoarceți la Mine, cereți-Mi ajutorul și Eu vă voi salva și vă voi aduce în siguranță. Nebunia omului în Satana a ajuns în punctul maxim, vampirii blestemați, însetați de sângele oamenilor, nu se opresc, se prosternă în fața lui Lucifer, sunt conduşi de el, au sânge rece, acum sunt surzi și orbi față de Iubirea Mea.

Copii ai iubirii, cu o afecțiune ferventă încerc să vă trezesc la Mine. Ieșiți din Ur* și mergeți acolo unde vă chem Eu, străduiți-vă pentru mântuirea voastră, timpul este întunecat, nu fiți neascultători, asigurați-vă mântuirea.

RĂPIREA CELOR ALEȘI ESTE APROAPE, FIȚI PRINTRE CEI PE CARE ÎI VOI LUA ÎN GRIJA MEA, ... VIAȚA NOUĂ ESTE ÎN BINELE MEU INFINIT!

Grădina Mea este plină de verdeață, are fructe suculente, flori parfumate și apă limpede și răcoritoare! Eu sunt Dumnezeul Vieții, în Mine și numai în Mine este fericirea voastră.

O, oamenilor, doriţi-vă lucrurile lui Dumnezeu! Abandonați întunericul, ... convertirea voastră este urgentă! Luați Rozariul în mâini și rugați-vă fără încetare, cereți iertare pentru păcatele pe care le-ați comis, să aveți în voi durerea acestor păcate, dezrădăcinați-vă de ele implorând mila Mea.

TOTUL ESTE PE CALE SĂ SE ÎNTÂMPLE, MÂNIA LUI DUMNEZEU VA CĂDEA PESTE OAMENII NEDREPȚI.

*Ur - cetatea păgînă aflată în Caldeea, la vărsarea Tigrului şi Eufratului în golful Persic. (Cum Dumnezeu l-a chemat pe Avram să iasă din Ur, aşa ne cheamă şi pe noi)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7177173048991436&set=a.242597375782406

Un comentariu: