vineri, 1 aprilie 2022

"Tot ceea ce ai scris este asemănător cu ceea ce i-am spus Luciei în cel de-al treilea secret de la Fatima. Ţi-am repetat şi astăzi, pe vremea aceasta rea" - Avola, Marți, 25 martie 2010

 Bunavestire - Mesajul privat al Maicii Domnului și al Sfântului Arhanghel Mihail

Giuseppe Auricchia: "Este ora 10.30 dimineața. Mă rugam lui Iisus și Mariei pentru un preot care este foarte bolnav. M-am rugat ca Isus să-l lumineze pe episcopul meu și pe toți preoții din Biserica mea. O văd pe Fecioara Maria și ea îmi spune: „Fiule, nu te teme de Iisus.”

"Fiul meu, nu te teme de ceea ce îți dezvălui. Ascultă, scrie și nu publica. (Mesajul a fost deja publicat și distribuit la Mammanelli. n.r.)

Planul diavolului este în desfășurare și ATENȚIE că LUMEA și BISERICA s-au unit şi vor fi una. Trebuie să înțelegeți că atunci va veni sfârșitul.

Urmează un MARE AVERTISMENT, anunţat prin intermediul purtătorilor noștri de cuvânt răspândiţi în întreaga lume. Adresăm această NOTIFICARE cardinalilor și episcopilor.

AVERTISMENTUL va fi un fenomen de magnitudine astronomică și apoi o MARE PEDEAPSĂ va cădea asupra întregii omeniri. În scurt timp, lumea va fi cufundată într-o catastrofă atât de mare, pe care omenirea nu a mai văzut-o niciodată.

Tatăl nu tolerează ca EPISCOPII și CARDINALII să intre în societăți secrete, în francmasonerie. Este necesar să rămână credincioși disciplinei, persoanei stabilite de Fiul Meu și celor pe care Fiul Meu îi alege să scrie CARTEA VIEȚII.

Poruncim, în numele Preasfintei Treimi, ca nici episcopii, nici cardinalii să nu se folosească de puterea ierarhică pentru a-i excomunica și demite pe toți cei care caută să se întoarcă la Fiul Meu, care caută să denatureze credința.

Mulți dintre PREOȚI nu se supun episcopilor. Preoții să fie mai mult ÎNGERI și nu demoni. Unde este ascultarea voastră, caritatea și puritatea voastră?

Dragoste, iubire! Ascultați-mă pe mine despre ce înseamnă "iubire", ca să-i cunoașteți adevăratul sens.

Dorim ca frații despărțiți să se întoarcă la turmă.

 Dragii mei copii, nu trebuie să SCHIMBAȚI SCRIPTURILE și INSTITUȚIILE SFINTE pentru a le face pe plac celor care vor să-l distrugă pe VICARUL MEU.

Adevărata voastră cale, a preoților, este să conduceţi turma înapoi pe calea cea strâmtă. Fiul meu a fondat BISERICA Sa pe pământ, şi toți cei care au abandonat-o au făcut-o ca niște rebeli care au protestat permanent.

Dacă vă alăturați lor, veți face concesii cu credința voastră; nu!

Toți cei care vând jertfa Fiului meu vor avea ca răsplată condamnarea veșnică.

Sunt hoți și tâlhari în casa Fiului meu, schimbători de bani în templul lui Dumnezeu și ei sunt trădători. Tatăl vede totul și tolerează pentru meritele celor aleși.

Pedeapsa este aproape și îi va secera pe mulți dintre cei buni și cei răi. Eu, Maria, am promis să vă călăuzesc în zilele ce vor urma, dar nu vă promit o viață ușoară, plină de bogății materiale. Eu pot doar să vă arăt realitatea a ceea ce va urma. Numărul celor salvați va fi mic după marea bătălie împotriva celui care acționează și care va încuraja cel de-al Treilea Război Mondial și Pedeapsa”.

Auricchia: "Eu, Giuseppe, înainte de aceste cuvinte, văd o mare adunare de episcopi adunați împreună și pe Satana privindu-i cu aroganță și satisfacție, în timp ce Sfântul Mihail spune:"

Sfântul Arhanghel Mihail: "Știţi ce vă așteaptă! Deschideți-mi porțile, nu mă împiedicați să intru, ci rugați-mă să intervin. Când eu voi fi prezentat ca paznic al tabernacolului, când numele meu va fi chemat din nou, oamenii vor alerga la Bisericile lui Dumnezeu, unde Satana a intrat astăzi; în Biserică lupta va fi crâncenă, episcopi împotriva episcopilor, cardinali împotriva cardinalilor.

Dacă nu se vor ruga și nu vor face penitență, va fi un RĂZBOI MARE de o asemenea amploare încât, fără intervenția Tatălui, vor rămâne puțini pe pământ. Omul a creat instrumentele pentru distrugerea sa, de dragul profitului și al propriei puteri.

Eu, Mihail, păzitorul casei lui Dumnezeu, îi avertizez pe toți cardinalii și episcopii că este necesar să repare răul pe care l-au făcut, care a ruinat sufletele.

Este un ordin de la Tatăl către toți cei care au autoritatea de a face acest lucru, de a-i excomunica și demite pe cei care caută să distrugă credința. Toți cei care se alătură societăților secrete și francmasoneriei vor fi condamnați pentru totdeauna la abisul etern. Iar toți cei care se aliază cu frații despărţiți pentru a compromite credința, să fie excomunicați și alungaţi pentru totdeauna.

În curând, lupta se va înteți, nu numai că va fi un MARE RĂZBOI cu arme nucleare, ci și un RĂZBOI RELIGIOS, războiul împotriva antihristului.

Ziarele voastre, chiar și cele catolice, vor fi livrate și predate dușmanilor lui Dumnezeu care caută să distrugă Biserica.

Zilele Apocalipsei înaintează și tot ceea ce este scris se va împlini. Satana controlează multe autorități înalte în Biserica Mea, Biserica lui Dumnezeu, și în orașul sfânt al Romei.

VICARUL vostru este înconjurat de trădători care şi-au ales succesorul.

Mari sunt suferințele pentru Papă. Rugați-vă foarte mult ca Papa Benedict al XVI-lea să nu fie pus sub acuzare.

Vai de lume! Trupul mistic al lui Hristos va fi răstignit din nou".

Auricchia: "În acest moment, Sfântul Mihail arată cu mâna dreaptă spre trei cardinali și scrie litera inițială pe fiecare dintre ei. Apoi, cu dispreț, îl arată celui de-al patrulea cardinal care avea pe cap o pălărie rotundă de episcop, de culoare violetă, pe care a scris inițiala și apoi mi-a explicat inițiala.

(...): "Rugați-vă, rugați-vă pentru ca ei să iasă din întuneric.

Ei sunt orbi și își îndrumă greșit colaboratorii. Primul îi face un mare rău Sfântului Părinte, schimbându-i corespondența, el însuși îi rescrie scrisorile și corespondența".

Doamna noastră: "Noi, Isus și Maria, dăruim celor care vor să lucreze pentru a construi împărăția Imaculatei Concepții harul și mântuirea veșnică. Amintește-ți, fiule, că tot ceea ce ai scris este la fel cu ceea ce i-am spus Luciei în cel de-al treilea secret de la Fatima.

V-am spus astăzi, pe această vreme rea, că dacă lumea nu se căiește, ea va exploda. Tot ceea ce am dezvăluit la Fatima v-am dezvăluit și vouă astăzi. Să fiţi binecuvântaţi. Eu sunt Fecioara Maria Imaculată.

https://www.facebook.com/groups/713900592153877/user/1327750677

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu