vineri, 29 aprilie 2022

RUGAȚI-VĂ CU INIMA, ABANDONAȚI-VĂ IUBIRII ȘI OFERIȚI-VĂ LUI PENTRU CA MÂNTUIREA SĂ SE REALIZEZE ACUM – Carbonia, 23.04.2022

Preasfântă Maria cu voi, care îl urmați pe Fiul meu Isus.

Un nou soare va răsări, o nouă viață care va fi trăită în Frumusețea Iubirii. În curând veți intra în dimensiunea Iubirii și vă veți bucura de tot ceea ce Îi aparține.

     Veți avea totul în dragoste și har, veți fi liberi,

     Ca niște îngeri veți zbura pe cerul albastru,

     În Univers veți călători și veți fi maiestuoşi.

Transformarea voastră depinde de starea voastră de puritate. Mulți vor intra să se bucure de Viață foarte curând, în timp ce alții vor trebui să rămână pe acest Pământ pentru a se purifica.

Copiii mei, Mama voastră cerească este cea care vă vorbește și vă însoțește în această ascensiune dureroasă pentru a fi victorioși împotriva lui Satana. Deschideți-vă inimile, copiii mei, dezbrăcați-vă de lucrurile lumii, îndreptaţi-vă pe calea sfințeniei.

Nu vă abțineți de la a vă bucura de minunile lui Dumnezeu, ... renunțați la păcat!

Schimbați-vă atitudinea, oamenilor, dezbrăcați-vă de ego-ul vostru, de prisosul vostru, îmbrăcați-vă cu umilință și iubire. Să nu fie în voi încăpățânarea de a comite erori, timpul care vine nu va fi un timp de har pentru că mila lui Dumnezeu se va opri, totul va intra în întuneric și va fi plâns și scrâșnire de dinți.

Îi chem din nou la convertire pe cei care stau deoparte fără să facă un pas înainte în credință!

Credeți, oamenilor, credeți în Cel care vă iubește infinit, deschideți-vă inimile pentru Cel care, din iubire, S-a dat pe Sine Însuși în Totul Său pentru a vă mântui.

Ora devine roșie, vântul de est suflă cu putere peste Europa, tragedia este iminentă. RUGAȚI-VĂ, COPIII MEI, RUGAȚI-VĂ CU INIMA, ABANDONAȚI-VĂ IUBIRII ȘI OFERIȚI-VĂ LUI PENTRU CA MÂNTUIREA SĂ SE REALIZEZE ACUM.

Poporul lui Dumnezeu, ridicați-vă! Puneţi iubire în voi, scăpaţi de păcat, vindecați-vă inima, curățaţi-o de orice vină. Pocăiește-te, o, omule, întoarce-te la Dumnezeul tău Creatorul, nu aștepta ca răul să stăpânească în tine. Renunță la Satana, omule, ai grijă să fii în siguranță în Inima Sfântă a lui Isus. Cereți "acum" iertare pentru fărădelegile voastre, ... cu pocăință adevărată cereți harul iertării și străduiți-vă să nu mai comiteți niciun păcat.

Vulcanul marelui război este pe cale să explodeze, omul nelegiuirii vrea să se atingă de puterea nucleară! Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă lui Dumnezeu să intervină cât mai curând. Rugați-vă pentru revenirea rapidă a lui Isus pe Pământ.

Iubiți copii, o, voi cei care mă chemați chiar și în somn și mă favorizați, să știți că mantia mea vă va proteja de orice nenorocire.

Ascultarea voastră față de Tatăl să fie mereu, nu-L nesocotiți, nu-i permiteți diavolului să aibă satisfacție asupra voastră, intrați în milostivirea lui Dumnezeu și uniți-vă cu El îmbrățișând poruncile Lui, nu fiţi neascultători faţă  de voinţa lui Dumnezeu! Amin.

ÎN VEŞMÂNTUL MEU DE FEMEIE ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE, vă binecuvântez, ... vă iau sub protecția mea, aveţi încredere în Dumnezeu, ... iubiţi-L numai pe El.

Ați ajuns la sfârșitul unui timp vechi, poporul lui Dumnezeu este pe cale să intre pe Noul Pământ.

MERGEȚI ÎNAINTE FĂRĂ TEAMĂ! DUMNEZEU ESTE!

https://www.facebook.com/photo?fbid=7274797615895645&set=a.242597375782406

Un comentariu: