joi, 7 aprilie 2022

"BISERICA VA FI JUDECATĂ PENTRU CĂ A DEVENIT DOAR O INSTITUȚIE POLITICĂ ȘI NU MAI ESTE ÎNCREDINȚATĂ LUI DUMNEZEU" - Trevignano Romano, 3 aprilie 2022

Iubiți copii, vă mulțumesc pentru că ați răspuns la chemarea mea în inimile voastre.  Copiii mei, vă mulțumesc că v-ați plecat genunchii în rugăciune.

Fiica mea, privește-mi inima sângerândă, înconjurată de o coroană de spini. Inima mea sângerează pentru că încă nu ați înțeles care va fi dreptatea lui Dumnezeu, va fi mai rea decât ziua potopului universal.

Rugați-vă, copiii mei, convertiți-vă inimile, schimbați-vă viețile, ca să nu fiți găsiți nepregătiți. Copiii mei, un cutremur puternic se va produce în curând pe tot pământul pentru a vă trezi conștiințele; nu adormiți, ci vegheați.

Copiii mei, totul este bolnav, Biserica va fi judecată pentru că a devenit doar o instituție politică și nu mai este încredințată lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru păstorii care sunt pierduți și rugați-vă pentru Franța.

Fiica mea, trebuie să le spui să se aprovizioneze cu alimente și apă pentru a face față vremurilor întunecate. Copiii mei, vă binecuvântez acum în numele Preasfintei Treimi, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, amin.

*Fecioara Maria era bucuroasă astăzi pentru că a văzut atâția oameni uniți în rugăciune, dar era și tristă și ținea în mâini o inimă sângerândă cu o coroană de spini în jurul ei.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7181734711868603&set=a.242597375782406

Un comentariu: