duminică, 10 aprilie 2022

CRUCEA ESTE PREGĂTITĂ SĂ FIE ÎNĂLȚATĂ ÎN CERURI! - Carbonia, 05.04.2022, ora 17:08

Timpul se scurge repede, am ajuns la sfârșitul unei istorii străvechi.

Noua Ordine Mondială (New World Order - NWO) (*) este în desfășurare și în curând va dezlănțui Iadul asupra acestei Omeniri, care va fi lipsită de libertate și înrobită.

Satana continuă în planul său malefic, marionetele sale îl slujesc și îl înalță: ... bieții Mei copii și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, ... v-ați semnat propria condamnare! ... ÎNDURĂTOR ESTE! (MISERUM EST!)

A SOSIT CEASUL MEU, TATĂ, POTIRUL MEU ÎL VOI RIDICA CU TOȚI FRAȚII MEI, ÎI VOI PRIMI ÎN MINE ȘI LE VOI DA DE LA MINE.

Crucea este pregătită să fie înălțată în ceruri, ... lumea va vedea și va îngenunchea. Fiecare om în inima lui va auzi Vocea Mea și Mă va recunoaște ca Dumnezeu Iubire și Salvator.

PE VÂRFUL DEALULUI BUNULUI PĂSTOR VOI ÎNĂLȚA DOUĂ INIMI UNITE, SIMBOL AL IUBIRII ȘI FIDELITĂȚII, ... O UNIUNE PERFECTĂ A IUBIRII.

Îi chem în continuare la Mine pe cei care au fost aleși pentru a îndeplini această misiune, ... rămân în așteptarea a ceea ce am cerut. Sfânta Mea Mamă, împreună cu Mine, geme de nerăbdare!

Tăcerea domnește printre oameni! Nu fiți neghiobi, copiii Mei, strigătul Meu este asupra voastră. Trebuie să ridic Potirul cu voi, nu fiți imprudenți, ora bate sfârșitul unui timp vechi, Milostivirea Mea va deschide Lumea Nouă, ... perfectă în Mine!

Nu vă fie teamă să vă angajați în luptă, fiți vigilenți, stați drepți, pregătiți pentru comanda Mea.

Sfântul Arhanghel Mihail va înainta împreună cu toate oștirile cerești în strigătul de pace, iubire, libertate și viață veșnică!

Muriți, o, voi care v-ați condamnat pe voi înșivă, voi care l-ați respins pe Dumnezeu Creatorul!

ESTE TIMPUL LUCRURILOR NOI ÎN CRISTOS REGELE, ... ESTE ORA MARII SALE REVELAȚII PENTRU LUME! UIMIȚI-VĂ, O, OAMENI, UIMIȚI-VĂ! IATĂ, REGELE SLAVEI COBOARĂ ÎN TOATĂ FRUMUSEȚEA ȘI PUTEREA SA PENTRU A DA ACESTEI LUMI ÎNTUNECATE LUMINA ÎN SINE.

Îmi voi salva poporul Meu, îl voi salva de blestemata dictatură satanică, îi voi purta numele în Inima Mea Sfântă și îl voi binecuvânta pentru totdeauna.

Iată-Mă, copiii Mei, a sosit timpul, Dumnezeul vostru Iubire vine să vă unească cu El însuși. Rugați-vă, postiți!

Așteptați-Mă pregătiți, cu șoldurile încinse, cu pantofii în picioare și cu toiagul în mână!

IATĂ SLAVA LUI DUMNEZEU! (ECCE GLORIA DEI!)

(*) Teoria conspirației Noii Ordini Mondiale (denumită și Noua Ordine Mondială în latină, novus ordo mundi sau NWO în engleză) este una dintre cele mai mari teorii ale conspirației, potrivit căreia un presupus grup de putere oligarhică și secretă lucrează pentru a prelua controlul asupra fiecărei țări din lume într-o manieră totalitară, pentru a obține dominația asupra Pământului.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7194300127278728&set=a.242597375782406

Un comentariu: