luni, 18 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX VINERI, 15 APRILIE 2022 – Trezirea Mea de la recolta finală

 "Pentru aceia dintre copiii Mei care umblaţi îndeaproape cu Mine: pregătiți-vă pentru că se apropie o schimbare. Nu mai sunteți blocaţi, veți trece la o lucrare specială pentru Împărăția Mea.

Am păstrat cele mai frumoase daruri pentru acum, copiii Mei. V-am pregătit și acum vă împart daruri de artă de  Sfârșitul Timpurilor, Cărți și Cântece de Sfârșitul Timpurilor celor mai credincioși copii ai Mei.

Acestea se vor manifesta acum și vor declanșa o trezire - Trezirea Mea de la Recolta Finală, care se va răspândi ca un foc de paie. Această trezire va entuziasma inimile oamenilor când vor vedea miracole la care nu au mai fost martori până acum. Îi voi uimi pe necredincioși cu puterea Mea măreață și mulți vor vedea că EU SUNT Dumnezeu.

Pregătește-te, Mireasa Mea.

Copiii Mei, v-am pregătit în mod special pentru acest timp. Aceia dintre copiii Mei care Mi-au permis să îi pregătesc, să îi rafinez - cei care au renunțat la multe pentru a Mă sluji, am mari recompense pentru voi acum, când pășiți în lucrările voastre finale în lumina reflectoarelor. Doar cei care s-au pregătit, care umblă pe căile Mele, se califică pentru această lucrare, căci acum vă voi expune pentru ca voi să puteți conduce ultimele suflete în Împărăția Mea.

Străluciți, aleșii Mei. Străluciți pentru Mine, Regele vostru. Străluciți de lumină în fața ultimelor suflete care vor intra în această recoltă finală."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2237347576406499/

Un comentariu: