marți, 19 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX DUMINICĂ, 17 APRILIE 2022

REPOSTAT: Multe vieți sunt pierdute, 21 mai 2013

"Copiii Mei prețioși, acum este mai important ca niciodată să țineți cont de cuvintele Mele de avertizare adresate vouă. Eu vă voi avertiza despre lucrurile care vor veni, pentru că Eu întotdeauna spun poporului Meu ce va urma, dar voi trebuie să ascultați și să vă supuneți.

Multe vieți se pierd într-o clipă în tragedii, multe alte vieți se pierd în timpul judecăților Mele, dar voi, copiii Mei prețioși, veți fi protejați dacă nu vă întoarceți de la cuvintele Mele către voi.

Timpul este din ce în ce mai scurt și mulți dintre ai Mei nu cred că ora este prea târzie. Eu vă dau acum semne că așa este. Cei care veghează și se roagă vor vedea semnele și vor ști. Aceștia sunt cei care vor fi pregătiți pentru revenirea Fiului Meu. Ei sunt cei ale căror lămpi vor fi pline de ulei.

Ocupați-vă cu lucrarea Împărăției, copiii Mei, pentru că timpul rămas pentru a face lucrarea Mea este scurt acum și vă adunați comori în timp ce lucrați pentru a-i aduce pe frații și surorile voastre în Împărăție. Rugați-vă cu sârguință și adresați cereri consecvente pentru salvarea celor pierduți și a celor dragi vouă, căci Eu voi răspunde rugăciunilor voastre pentru a-i salva! Mare va fi bucuria voastră și vă veți bucura de roadele muncii voastre!

Eu vă aud rugăciunile și vă voi răspunde. În momentele în care nu auziți vocea Mea, Eu sunt încă aproape de voi, vă privesc, lucrez cu voi, vă iubesc. Sunteți cu toții prețioși în ochii Mei și doresc să profitați din plin de tot ceea ce Fiul Meu a obținut prin moartea Sa pentru a vă da în aceste ultime zile. Doresc ca niciunul dintre sacrificiile Sale să nu fie în zadar.

Bucurați-vă de binecuvântările Mele, copii! Glorificați-Mă în tot ceea ce faceți! Înălțați Numele Fiului Meu Isus și umblați pe căile Lui, pentru ca oamenii să-L vadă și să-L cunoască."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2238835082924415/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu