joi, 7 aprilie 2022

"IEȘIŢI DIN UR!" COMPARAȚI ULTIMUL MESAJ DIN APRILIE (2bis) CU CELELALTE DOUĂ MESAJE DIN 2011 PREZENTATE AICI, CU REFERIRE LA GENEZA 12, 1-3. (VOCAȚIA LUI ABRAHAM).

Din mesajul din 2bis aprilie 2022:

"Ieșiți din Ur și mergeți acolo unde vă chem, luptați pentru mântuirea voastră, timpul este întunecat, nu fiți neascultători față de Mine, aveți grijă să fiți puși în stare de mântuire.

RĂPIREA CELOR ALEȘI ESTE APROAPE, FIȚI PRINTRE CEI PE CARE ÎI VOI LUA ÎN MINE, ... VIAȚA NOUĂ ESTE ÎN BINELE MEU INFINIT!

Iată două mesaje din 2011 pentru a ilustra sensul actual al acestor cuvinte: Ieșiți din Ur.

Din mesajul din 29 mai 2011:

IEȘIȚI REPEDE DIN UR, COPIII MEI, PENTRU A INTRA ÎN ȚARA PROMISĂ!

Iubirea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic și a Fiului Său Iisus Hristos este cu voi toți cei care răspundeți iubirii în adevăr. Fiți drepți, copiii Mei, și totul va fi dulce pentru voi, viața omului se află în conștiința sa.

Dumnezeul Creator al Universului își cheamă creatura la trezire, fie ca inima să i se deschidă spre Viață, să-şi dorească întoarcerea în brațele Dumnezeului său Creator. Iubirea Tatălui este mare pentru toți copiii Săi; inima voastră să nu fie tulburată, ci deschisă la iubire.

AZI EU VĂ BINECUVÂNTEZ  ȘI ÎN MILOSTIVIREA MEA VĂ PRIMESC, INTRAŢI ÎN IERUSALIMUL MEU, O, CREATURILE MELE, doriți viața în detrimentul  morţii. Viața voastră este în Mine, în imensitatea Mea, natura voastră este divină în Mine căci ați fost creați pentru a fi ai Mei, nu cedați mândriei, ci îngenuncheați în fața Dumnezeului vostru Creator pentru ca mântuirea să ajungă la voi!

ESTE CEASUL AL ȘASELEA, CEASUL PĂTIMIRII VOASTRE, AL GHETSEMANI-ULUI VOSTRU; NU FIŢI NEPĂSĂTORI LA CUVINTELE MELE, ELE SUNT PENTRU MÂNTUIREA VOASTRĂ, PRIMIŢI-LE ÎN INIMA VOASTRĂ  ȘI MEDITAŢI-LE BINE, CA VIAȚA SĂ FIE ÎN VOI.

IEȘIȚI DIN UR, GRĂBIŢI-VĂ, COPIII MEI, PENTRU A INTRA ÎN ȚARA PROMISĂ! Vă aştept la Mine să vă dau cununa, Cerul Meu are multe lăcaşuri, veţi putea locui în toate pentru că ele sunt în Mine. Veți avea tot ceea ce viața pământească v-a refuzat pentru că nu este în concordanță cu firea voastră divină. AȚI FOST ARUNCAŢI ÎNTR-O LUME CARE NU ESTE A VOASTRĂ, PENTRU TRECEREA VOASTRĂ, PRIN NEGAREA LUI DUMNEZEU; ați devenit copiii lui Adam, necredinciosul, și cu el și din el ați trăit în această lume. Păcatul v-a îndepărtat de divinitatea voastră și v-a redus la o mizerie infinită, pentru că omul fără Dumnezeu, fără Dumnezeul său creator, nu este nimic!

Astăzi, în acest timp de mizerie infinită, Dumnezeul vostru Creator vi se arată din nou și vă cheamă să fiți copiii Lui, să alegeți să vă întoarceți la El, la adevărata Viață, și să renunțați la păcat! Mai sunteți încă în timp, copiii mei, doar câteva ore vă despart de Sfârșit; de aceea, CU IUBIRE înduioşătoare, AZI VĂ IMPLOR: ALEGEȚI SĂ TRĂIȚI, COPIII MEI, ȘI NU SĂ MURIȚI, viața vă aparține, este nevoie doar de un mic efort, deschideți-vă inimile la Iubire: Recunoașteţi-L pe Singurul și Adevăratul Dumnezeu, îngenuncheaţi în fața Lui, cu inima plină de căință, cere-I iertare și, ca prin farmec, vi se va deschide o viață nouă și veţi fi fericiţi, vă veţi bucura de tot Bunătatea Lui, în Frumusețea Lui veţi intra și veţi fi sfinţi în El.

Curaj, copilașilor, Tatăl vostru este cel care vă cheamă la iubirea Sa, care vrea să vă susţină în această alegere. Nu fiţi nesăbuiţi, copilașilor, deschideți-Mi inima voastră pentru ca Eu să vă ajut să urcați pe culmile înalte ale Iubirii pentru a trăi fericiţi în Iubire! Este PAȘTELE, copiii Mei! Este PAȘTELE învierii tuturora! Faceţi saltul de calitate, veniţi la Iubire pentru ca să fiţi înviaţi împreună cu El la viața veșnică. Vă iubesc și vă binecuvântez în numele Meu sfânt. Așa să fie!                                          

 Dumnezeu Tatăl Atotputernic Iahve.

Din mesajul din 1 septembrie 2011:

TOT CEEA CE NU-MI APARȚINE VA FI ARS ÎN FOC! VOR DISPĂREA PENTRU TOTDEAUNA!

Isus și Maria cu tine, stea a iubirii.

Schimbați-vă calea urgent, copii care nu vreți să-L acceptați pe Isus Hristos Domnul ca Dumnezeu al vostru, pentru că ACUM SE VA DEZLĂNŢUI NFERNUL PE PĂMÂNT, iar cei care nu se vor converti la Isus Hristos, vor suferi atacurile Satanei! Fiilor, nu fiți ipocriți, priviți în jurul vostru și faceți discernământul corect, alegerea voastră este urgentă, fiilor, timpul s-a scurs deja, se apropie ora durerii pentru cei care vor fi departe de Dumnezeu Creatorul. Întoarceți-vă repede inimile spre Cel Preaînalt, în genunchi implorați-i iertarea și implorați intervenția Sa de salvare.

IEȘIȚI DIN UR, COPIII MEI, ESTE CEASUL AL ȘASELEA, CEASUL PĂTIMIRII ȘI AL MORȚII VOASTRE; NU VA FI ALT DUMNEZEU ÎN AFARĂ DE MINE CARE SĂ VĂ POATĂ SALVA! IATĂ, VÂNTUL VA SUFLA ACUM CU PUTERE DIN TOATE COLȚURILE PĂMÂNTULUI, ÎNTUNERICUL VA COBORÎ REPEDE... NIMENI NU VA PUTEA SĂ ÎMPIEDICE ACEST LUCRU! Inima voastră rea a permis acest lucru! Voi, acum, nu puteți înțelege, dar în curând veți înțelege, pentru că sufletele voastre vor intra în marea bătălie finală.

Isus și Maria vor fi deja pe Pământ atunci când ceasul va arde de durere, dar împreună cu toți copiii lor, cei care au ales să urmeze Cerul și nu pe Satana, vor fi ridicați și păstrați în siguranță, acolo unde nu va intra nici o umbră de durere, acolo unde este dragostea și bucuria, acolo unde Dumnezeu Tatăl Atotputernic controlează toate lucrurile în Iubirea Sa.

Mari vor fi acum încercările poporului Meu; chinul vostru va fi din ce în ce mai mare, pentru că veți vedea izvoare de foc apărând în fiecare colț al Pământului, veți vedea stele de foc căzând din cer și veți fi scufundați într-o mare de foc! Asta e ceea ce meritați! Ceea ce, în mândria voastră, ați preferat pentru că nu ați vrut să-L recunoașteți pe Cel care este și care poate face totul. Veți fi singuri și disperați, fără Cel care este Mântuirea! Așa cum voi L-ați respins pe Dumnezeul Iubirii Veşnice, tot așa va face El cu voi, nu vă va recunoaște, nu-l va salva pe cel care nu-i aparține, pentru că a ales să fie cu Satana și nu cu El, adevăratul Dumnezeu! Și veți arde... veți arde! DA, VEŢI ARDE ÎN RĂUTATEA VOASTRĂ MIZERABILĂ, CEEA CE AŢI ALES ÎN LIBERTATEA VOASTRĂ, ...IATĂ RĂSPLATA VOASTRĂ! V-AŢI UCIS PROPRII FRAȚI, AŢI ÎNGENUNCHEAT O ÎNTREAGĂ GENERAȚIE, AŢI ÎNVINS MEREU UMILINȚA LOR, I-AŢI ZDROBIT, I-AŢI ÎNROBIT, I-AŢI FĂCUT SCLAVI, I-AŢI LIPSIT DE TOATE BUNURILE MELE PENTRU A VĂ ÎNMULŢI COMORILE VOASTRE, CA SĂ CREȘTEŢI TOT MAI MULT ÎN LUCRURILE LUMII...PUTEREA! ...LUXUL! V-AȚI ÎNGRĂȘAT AVEREA PE SEAMA SEMENILOR VOȘTRI, LĂSÂNDU-I ÎN SĂRĂCIE ȘI DURERE.

Credeți în ceea ce vă spun, pentru că a venit ceasul Judecății Mele. Acum veţi vedea cum imperiul vostru se va prăbuși, veţi vedea cum toate bunurile voastre se vor transforma în praf!

Oh, copiii Mei! Ce mizerabili sunteţi! De unde veți lua putere acum? Veţi rămâne cu nimic, doar cu nimic, pentru că Eu, Iahve, Dumnezeul oștirilor, voi mistui totul cu foc! Ajunge cu nedreptatea aceasta a voastră, Soarele trebuie să răsară din nou și să strălucească peste tot poporul Meu, niciodată nu vor mai exista diferențe de clase sociale, niciodată omul nu va mai domina pe om!

GATA! AM SPUS DESTUL! ȘI CU ACEASTA ÎMI AJUNGE, ÎMI VOI ASCUNDE FAȚA DE CEI CARE NU-MI APARȚIN. Victoria va fi pentru cei care Mă vor vedea și se vor bucura de Mine pentru totdeauna! Amin!

Am spus! Dumnezeul oștirilor, Iahve, a vorbit! Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7181711608537580&set=a.242597375782406

Un comentariu: