miercuri, 27 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 24 APRILIE 2022

Aveam de gând să postez acest text la o dată anterioară, dar Domnul a dorit în mod special să fie postat astăzi. Nu am nicio idee de ce.

REPOSTARE: Invazie, 17 ianuarie 2019

M-am rugat pentru America ieri dimineață și m-am rugat pentru senatori și congresmeni; m-am rugat ca Domnul să-i trezească pe toți cei implicați și să-i facă să înțeleagă că trebuie să ia sfârșit această închidere a guvernului.

Mă rugam cu voce tare și ceream un podcast al vremurilor de sfârșit pentru poporul lui Dumnezeu pentru care să se pregătească... și eram pe cale să spun "aceste vremuri de sfârșit" când am auzit "Război". Și "Invazie!" Și am văzut o viziune fulgerătoare cu oameni alergând pe străzile Americii și coastele noastre fiind invadate de trupele inamice. Și nimeni nu a reuşit să fugă prea departe înainte de a fi ucis. Poporul nostru nu se compară cu acești soldați, asta era clar de văzut. Erau soldați mari. Oricine ar fi fost, purtau uniforme de un verde maroniu și erau oameni mari. Era evident pentru mine că eram cu mult în inferioritate numerică, oricine ar fi fost ei. Doamne! Ce-mi arăți Tu mie?

 Copilul Meu, prin multe trebuie să treacă Oile Mele înainte de sfârșitul acestor vremuri în lumea ta. America este în pragul războiului, deși nu știe acest lucru în mod direct. (Nu este cunoscut în general de către public)

 Pentru că Mi-a întors spatele, nu o voi proteja în timp ce dușmanii ei o vor invada și multe, multe vieți vor fi pierdute. Multe, multe familii vor fi neprotejate, deoarece nu Mă cunosc.

Am auzit: "Colaps".

 Ochii Americii sunt ațintiți asupra guvernului său și, în timp ce acesta este distras, dușmanii Americii se pregătesc. Așa cum un prădător lovește pe cel mai slab din turmă, tot așa vor lovi și ei America în timp ce ea este într-o stare de slăbiciune și îi vor doborî guvernul. Îi vor ataca capul și, cum America s-a descoperit pentru ca toți să o vadă etalându-și indecenţele și urâciunile, ea nu are nicio protecție și dușmanii ei vor reuși. Eu deja îi chem la înaintare.

Pregătiți-vă pentru că războiul vine pe străzile Americii, poporul Meu. Acesta este doar începutul. Multe urmează pentru Poporul Meu și în alte națiuni. Națiunile care cred că nu au nevoie de Mine vor vedea în curând că au nevoie de Mine. Națiunile care s-au întors de la Mine, care au respins Căile Mele și Sfântul Meu Cuvânt vor vedea în curând care dintre noi este Dumnezeu, căci le voi arăta Puterea Mea cea Mare.

Rugați-vă pentru protecția a tot ceea ce vă este drag. Rugați-vă pentru cei pierduți dintre voi. Rugați-vă ca Eu să vă ascund la umbra Aripilor Mele Puternice."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2244322822375641/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu