joi, 14 aprilie 2022

VĂ VOI LUA DE PE ACEST PĂMÂNT AL MIZERIEI! - Carbonia, 9.04.2022, ora 17:45 p.m.

Poporul Meu, iubiți ai Inimii Mele sfinte, iată ajutorul Meu pentru voi; vin să vă ridic la Mine.

Cu toată Ființa Mea, Dumnezeu, vă voi lua de pe acest Pământ plin de mizerie din cauza lui Lucifer, vă voi scoate din această lume nelegiuită, vă voi da viață veșnică în Mine.

Poporul Meu, iubiții Inimii Mele Sfinte, văd inimile voastre pline de Mine, ... văd că sunteți în agonie din cauza acestor situații neplăcute și dureroase. Satana a preluat controlul asupra copiilor Mei, nimic nu-l împiedică să Mă rănească continuu, Eu sunt sfâșiat în Inima Mea și încă atârn de Cruce.

Copiii Mei, iubiții Mei, vă privesc, vă contemplu chipul, am obosit să vă văd atât de chinuiți, nu suport ca copiii Mei să se afle în această stare de atrocitate nesfârşită. Vă iau inimile voastre şi le pun în Mine, veghez asupra voastră, Mă aplec peste voi ca un Tată ca să vă feresc de căderile din care nu vă mai puteţi ridica.

Împreună cu Mine, Preasfânta Mea Mamă plânge pentru durerea voastră, plânge pentru ceea ce va veni peste voi din cauza răutății lui Satana! Nu mai este posibil să continuaţi în acest fel, Eu iau în Mine durerea voastră și vă iau în brațele Mele pentru a vă ridica din martiriul iminent pe care îl va suferi această Omenire.

Sunt aici cu voi în această locuință unde totul vorbește despre Mine, unde Satana încearcă să se năpustească cu pumnalul în mână asupra inimii voastre gingașe pentru a o sfâşia și a o pune în agonie. Vă vorbesc vouă, micuţilor Mei, vouă, care zi și noapte implorați mila Mea, vă spun, copiii Mei binecuvântați, vă spun: înainte, timpul a trecut, totul se apropie de sfârșit, vântul de est bate cu putere, uraganul care se va abate asupra acestei Omeniri va fi teribil. Sărmanii Mei copii, nu ați crezut în Mine, singurul vostru Bine, i-ați batjocorit pe profeții Mei și ați batjocorit-o pe Maica Mea, nu lăsați să fie în voi dorința de a trăi, ci dorința de a muri repede, pentru că, tortura va fi mare asupra voastră, ... de către același dumnezeu pe care l-ați ales în locul Meu, veți fi blestemați și măcelăriți de ghearele lui.

Ce durere! Ce durere! Ce durere, copiii Mei, ce durere!

Urmați temeinic sfânta Mea Evanghelie, fiți fermi în legile lui Dumnezeu și ascultaţi poruncile Sale: ... numai cei care vor urma sfânta Evanghelie cu fidelitate și iubire vor fi în Paradis împreună cu Îngerii și Sfinții lui Dumnezeu. Dumnezeu va fi veşnic Păzitorul și va sluji aleșilor  Lui cu o iubire prețioasă.

Satana călărește pe preoții Mei, ei nu mai au puterea de a discerne între Bine și Rău, ei sunt sclavi și nu știu că sunt sclavi.

Rugați-vă cu dragoste și acordați-Mi timpul vostru, Paștele se apropie, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă.

Vă binecuvântez și vă dau pacea Mea. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7215124168529657&set=a.242597375782406

Un comentariu: