duminică, 24 aprilie 2022

RUGĂCIUNEA TREBUIE SĂ FIE SIMŢITĂ, INIMA TREBUIE SĂ FIE DESCHISĂ IUBIRII - Carbonia, 20 aprilie 2022

Pregătiți-vă, iubiții Mei, pregătiți-vă pentru ceea ce vor vedea acum ochii voștri.

PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA ca niciodată, mase incandescente vor coborî din cer, veți vedea cum mările se vor ridica brusc și se vor prăbuși pe coaste.

Omul nu a îngenuncheat în fața DUMNEZEULUI său CREATOR, el şi-a continuat calea pământească și continuă să-și planifice viitorul pe pământ. Cel care a acumulat comori pe Pământ, să știe că acestea nu-i vor fi de nici un folos. În schimb, pregătiți-vă sufletul pentru întâlnirea cu Dumnezeul vostru Creator, oamenilor! Omul a disprețuit poruncile lui Dumnezeu, ... El s-a pus în locul lui Dumnezeu. El spune în cuvinte că are credință... ... că el crede, ... dar acesta nu este adevărul.

Fiinţele omeneşti continuă să adune lucrurile acestei lumi și le păstrează pentru ele, nu împart nimic cu aproapele lor, sunt lacome, capabile să ucidă, să calce peste trupul fratelui pentru a rămâne în posesia bunurilor sale. Bieții copii! Nu vreți să vă deschideți inimile în fața Dumnezeului Iubirii voastre, vă refugiați în casele voastre, ... Uitați că Dumnezeu vede în afara și în interiorul vostru. El vede în inima voastră.

Câtă durere, câtă durere în Mine, ... Tot răul pe care l-ați făcut fraților voștri Mi l-ați făcut Mie, Dumnezeul vostru. VOI, CARE NU AȚI RENUNȚAT LA NIMIC ÎN VIAȚĂ, VEȚI TRECE PRIN MARELE NECAZ. Dumnezeu vede de la înălțimea Cerului Său!

Omul nu mai crede în puterea lui Dumnezeu! A devenit propriul său dumnezeu, își gestionează singur viața.

Timpul s-a scurs, Domnul își va duce planul la bun sfârşit: ... ... plânsul și scrâșnitul dinților vor veni peste omenire, din toate colțurile pământului se vor auzi strigăte de disperare, vor cere MILĂ lui DUMNEZEU, dar El nu va auzi vocea celor care s-au întors împotriva Lui, ... care și-au ucis frații pentru binele lor.

ASTĂZI, MULTE "TRONURI" VOR CĂDEA, COPIII MEI! CEI PUTERNICI AI PĂMÂNTULUI NU VOR MAI PUTEA GESTIONA NIMIC PENTRU CĂ SE VOR PRĂBUȘI ÎN NOROI; ÎI VOI DEPOSEDA DE TOT! Cruzimea făcută ființei umane va cădea asupra lor.

Se vor târî până la pământ, ... ca niște șerpi, îi vor mânca pe săracii pe care îi cresc.

Timpul s-a scurs, oamenilor, RĂZBOIUL avansează într-un mod înfricoșător... cu teamă!

Rugați-vă, oamenilor, rămâneţi în colțul vostru, în RUGĂCIUNE.

Dezbrăcați-vă de orgoliul vostru și, în fața Crucifixului, în genunchi, cu inima zdrobită, cereți-i ajutorul lui Isus pentru ca voința Lui și nu a voastră să triumfe în voi. Faceți bine, copiii Mei, acestea sunt ultimele clipe pe care Domnul vi le acordă pentru a vă răscumpăra din tot răul pe care l-ați comis în viața voastră.

Chiar dacă astăzi nu puteți înțelege, mâine, când veţi sta în fața lui Dumnezeu, veţi înțelege, pentru că vi se vor deschide ochii, inima voastră va plânge pentru păcatele pe care le-aţi săvârşit. Această viață v-a fost dată pentru a vă sfinți, dar sănătatea minţii a fost lăsată deoparte.

Cu ce vă veți lăuda, copiii Mei, cu tot răul pe care l-ați făcut?

Ce laudă veţi avea?

Veţi pierde totul!

Veţi pierde totul! Vă chem "înapoi la CONVERTIRE" ca să nu vă pierdeţi sufletul. Ridicaţi-vă! Ridicaţi-vă și strigaţi către cer pentru ajutor.

Văd atâta mizerie în oameni, atâta mizerie în cei care pretind că s-au convertit. Văd oameni care se roagă, dar nu se roagă.

Rugăciunea trebuie să fie simţită, copiii Mei, inima trebuie să fie deschisă IUBIRII, dăruită Domnului pentru ca El să primească rugăciunea voastră, ... Amintiți-vă că Dumnezeu vrea inima voastră. Dumnezeu vrea dragostea voastră!

ȘI VOI CARE SUNTEȚI TRIȘTI PENTRU CĂ CREDEȚI CĂ NU AVEȚI NIMIC, NU DEZAMĂGIŢI, "VOI" CARE SUNTEȚI CU DOMNUL, SUNTEȚI CEI MAI BOGAȚI DIN UNIVERS.

Ascultați-Mă, urmați-Mă, acționați conform voinței Mele! Sunteți copiii lui Dumnezeu! Voi sunteți copiii Mei! Împodobiți-vă cu Dumnezeu și părăsiți lumea.

TOTUL ESTE ÎNDEPLINIT, ÎN CURÂND VEŢI FI CU MINE ÎN PARADIS!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7263348660373874&set=a.242597375782406

Un comentariu: