sâmbătă, 2 aprilie 2022

Mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail către Shelley Anna, Statele Unite ale Americii, în data de 8 februarie 2022

Shelley: În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Poporul lui Dumnezeu, vine deja un mare întuneric, un întuneric care acoperă orice inimă de om în această lume. Încetul cu încetul, în inimile lor se infiltrează o ură oarbă, este o nebunie care îi mistuie, o nebunie care, încetul cu încetul, le pătrunde în gânduri, provocând astfel diviziuni și tulburări civile, provocând îndoieli și confuzie.

Poporul lui Dumnezeu, armele spirituale pentru această luptă v-au fost deja date, luați în mâinile voastre Sfântul Rozariu al Sfintei Fecioare Maria, căci este cea mai puternică armă care vă va ține la distanță de întuneric.

Popor al lui Dumnezeu, rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru fiecare națiune, pentru fiecare popor și pentru fiecare persoană din această lume. Rugați-vă mult pentru Statele Unite, pentru că se apropie curând timpul când va suferi, va fi sub tirania comunismului și va fi înfrântă și înrobită de dușmanii ei.

Războiul se apropie încet și se va sfârși cu o mare ploaie radioactivă care îi va otrăvi pe toți copiii Cerului.

Focul va cădea apoi din cer pentru a purifica, și astfel mânia lui Dumnezeu va continua să se reverse asupra acestei generații care s-a dovedit a fi rea și perversă. O generație care ucide zilnic copii nevinovați în pântecele mamelor lor, sângele acestor nevinovați strigă după dreptate și a ajuns la urechile Tatălui.

Această mânie se va sfârși în întunericul cel mare care se va pogorî peste toți fiii pierzării, iar împărăția întunericului care va veni împreună cu Anticristul va acoperi întreaga față a pământului.

Poporul lui Dumnezeu, ascundeți-vă la umbra Celui Atotputernic, unde veți fi protejați de mânie.

Recunoașteți îngerii voștri păzitori, care vă protejează și care vă vor scoate puțin câte puțin din acest întuneric spre Providența Divină a lui Dumnezeu.

Eu sunt gata, împreună cu mulțimea îngerilor cerești, să vă apăr de răul și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt deja numărate în număr foarte mic.

Poporul lui Dumnezeu, este extrem de urgent să vă acoperiți cu armura completă, mânuind aceste arme spirituale în mâinile voastre rugătoare.

Pocăiţi-vă zi de zi, cerându-i Domnului puterea de care aveţi nevoie împotriva slăbiciunilor voastre, ca să nu deveniţi vulnerabili în fața ispitei.

Poporul lui Dumnezeu, invocați întotdeauna Milostivirea Divină a Domnului nostru, ea va alunga întunericul care vă va acoperi.

Rămâneți mereu la umbra Celui Atotputernic, iar El vă va proteja de mânia care va continua să se reverse.

Timpul se scurge, așa spune apărătorul vostru vigilent, Sfântul Arhanghel Mihail.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5494900423875970&set=a.347084868657577

Un comentariu: