joi, 21 aprilie 2022

ANTICRISTUL VA STA ACUM PE TRONUL LUI PETRU, EL SE VA PREZENTA LUMII CA FIIND MESIA - Carbonia, 16.04.2022, locuțiune la ora 16:27

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Ne aflăm în ajunul Paștelui, Isus va învia în curând, se va ridica cu Trupul Său din acel mormânt și se va prezenta lumii ca singurul și adevăratul Dumnezeu, Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu Însuși.

El a înviat din morți pentru a vă da viață, să aveți iubire pentru acel Dumnezeu care v-a creat și v-a iubit până la Dăruirea Sa totală pentru voi într-o moarte cumplită, ... totul din iubire pentru voi, copiii Mei, pentru voi care încă nu răspundeți la această iubire și continuați să călcați pe urmele dușmanului infernal.

Câtă durere în Mine, câtă durere, copiii Mei, câtă durere în Mine! ...să vă văd atât de mici în mâinile lui satana, cel care în curând vă va duce în iadul lui și veți fi blestemați pentru eternitate.

Vegheați, copiii Mei, vegheați, timpul s-a terminat. Anticristul va sta acum pe tronul lui Petru, el se va prezenta lumii ca fiind Mesia, adevăratul Mesia! Dar slava lui va fi scurtă, pentru că Dumnezeu însuși va coborî din Raiul Său pentru a-i spune "Destul" și a-l pune în lanțuri veșnice.

Da! Profețiile anunțate profeților Mei de ieri și de azi se împlinesc. Voi aștepta să se împlinească tot Cuvântul lui Dumnezeu! Tot ceea ce a venit din ceruri trebuie să se împlinească pe acest Pământ, este pentru mântuirea voastră, o, oameni!

Acum vor veni una după alta pedepsele anunțate! Cei care vor rămâne pe Pământ vor suferi necazul cel mare! Ei vor suferi pentru tot ceea ce ei înşiși au creat acceptând să-l urmeze pe dușmanul lui Dumnezeu. Lucifer se bucură acum de planul său pentru că este aproape sigur că a câștigat bătălia.

Războiul continuă, profețiile se împlinesc, totul se întâmplă, copiii Mei, dar în adevăr vă spun că niciunul dintre acești oameni nu va rămâne în picioare, pentru că Eu îi voi azvârli, împreună cu Lucifer, în Iad.

PREASFÂNTA MARIA

Iubiții mei copii, anunțați slava lui Dumnezeu, Dumnezeu este Cel care va coborî în curând din Cerul Său. În semnul Crucii Sale îi va atrage la Sine pe toți ai Săi: va fi cel mai frumos moment pentru această Omenire, ... este posibilitatea pe care Dumnezeu o mai acordă omului pentru ca acesta să se pocăiască și să se convertească, să ceară cu umilință iertare cu o adevărată căință a inimii.

ISUS:

Când veți veni în fața Mea pentru a-Mi cere Iertare, trebuie să fiți deja dezbrăcați de tot ceea ce aparține Pământului.

În acest scurt timp, străduiți-vă să faceți fapte bune, dați-i lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu și renunțați la satana! Nu-i permiteți să pună în aplicare planul său malefic asupra voastră.

Îmbrățișați-vă unii pe alții, copiii Mei, fiți într-o singură inimă un singur suflet, rugați-vă unii pentru alții, lucrați pentru Împărăția lui Dumnezeu.

Grăbiți-vă, copiii Mei, totul este împlinit! Timpul s-a sfârșit, Eu trebuie să Mă prezint acum în fața acestei Omeniri.

Nu voi pierde pe niciunul dintre copiii Mei: toți cei care Mă urmează, care plâng și își strigă dragostea pentru Mine și Mă așteaptă cu inimile pline de bucurie pentru a fi cu Mine pentru totdeauna; dorința lor pentru Mine este arzătoare, vor să fie cu Mine, Dumnezeul lor Creator, au renunțat la tot ce există pe acest Pământ, s-au dedicat Lucrării Mele, au răspuns cu un da credincios la chemarea Mea.

Copiii Mei, iubiți-vă și iubiți-L pe Dumnezeul vostru Creator, iubiți-L pe Cel pe care îl veți întâlni în curând. Iată, El vine ca Judecător Drept; veți sta la dreapta sau la stânga Lui.

Veniți la El cu povara păcatelor voastre ușoare: Copiii Mei, MĂRTURISIȚI-VĂ ÎNGENUNCHIND ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU CRUCIFICAT, DACĂ NU GĂSIȚI UN PREOT CREDINCIOS LUI DUMNEZEU, DOCTRINEI LUI, un preot care să-l urmeze pe Papa al Său, pe Papa pe care Isus l-a ales pentru Biserica Sa!

PETRU, PETRU! RIDICĂ-TE, PETRU! ... A VENIT CEASUL TĂU!

VINO ȘI LUPTĂ ÎN BĂTĂLIA TA!

DUMNEZEU ÎȚI VA DA PUTEREA DE A TE RIDICA ȘI DE A O PROCLAMA.

Înainte, copiii Mei, înainte! Toți uniți în luptă alături de Preasfânta Maria, dați-i mâinile voastre și lăsați-o să vă călăuzească pentru a ajunge la victoria finală.

Astăzi, omul aleargă încă după lucrurile lumii, în timp ce voi, mica Mea rămășiță, ați uitat de lume pentru a vă uni cu Cerul. ... Universul va fi casa voastră, veți avea tot ceea ce pe această lume v-a fost refuzat, ochii voștri vor depăși frumusețea acestui Pământ, pentru că veți cunoaște Universul și veți îmbrățișa Universul, veți face parte din Univers!

Paștele este mâine, ridicați-vă, copiii Mei, și strigați: "ALLELUIA, ALLELUIA, ALLELUIA! CRISTOS A ÎNVIAT ȘI NOI VOM ÎNVIA ÎMPREUNĂ CU EL".

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7248605925181481&set=a.242597375782406

Un comentariu: