marți, 12 aprilie 2022

Mesaj de la Domnul nostru Iisus către Shelley Anna, SUA, 14 martie 2022

Shelley: Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru Elohim spune:

Războiul este foarte aproape, au mai rămas foarte puține clipe din Milostivirea Mea. Timpul pocăinței și al convertirii este acum și nu mai trebuie amânat. Din Inima Mea străpunsă curge încă Milostivirea Mea divină. Primiți-Mă în această zi ca Domn și Mântuitor al vostru.

Avertismentele Mele au fost prea multe și se apropie din ce în ce mai mult, iar Eu îi văd pe toți copiii Mei care Mă ignoră. Toți cei care Mă resping vor avea cu siguranță de suferit în marele întuneric.

Pregătiți-vă inimile pentru a da socoteală de viețile și sufletele voastre.

Cei care aleg întunericul în locul Luminii, se vor îndepărta de locul Meu pentru că nu i-am cunoscut niciodată.

Planurile sunt puse în mișcare, războaiele sunt iminente. Pocăiți-vă, pocăiți-vă și întoarceți-vă la Mine.

Deschideți ochii pentru că drumul larg al distrugerii este deja în fața voastră.

Căile acestei lumi îi duc pe prea mulți dintre copiii Mei în rătăcire.

Iubiții Mei, ora este deja prea târzie, Eu vă iubesc și doresc ca niciunul să nu fie pierdut. Luați aminte la chemările Mele, astfel încât distrugerea sufletelor voastre să fie evitată. Cei credincioși ai Mei trebuie să se smerească, trebuie să Mă caute. Aruncați de la voi toate gândurile de mândrie și supuneți-vă adevărului unic, înșelăciunea este adânc înrădăcinată în această societate. Ea acceptă doctrine false care iartă păcatele, făcând ca binele să pară rău și răul să pară bun. Dar printre voi sunt lucrătorii nelegiuirii, care îi corup pe cei nevinovați, pentru aceasta paharul mâniei se revarsă. Este urgent să vă apropiați de Mine, este urgent să rămâneți ascunși în adâncurile Inimii Mele Neprihănite.

Semnele din ceruri se intensifică, pe măsură ce resturi mari intră și trec prin atmosferă, perturbând astfel tiparele meteorologice și provocând haos și distrugere pe tot globul.

Din porunca Tatălui Meu, Dumnezeu din ceruri, Pământul se va cutremura.

Inimile oamenilor vor da greș în căutarea acestor lucruri, pentru că ei nu cunosc iubirea lui Dumnezeu. Veniți la Inima Mea Sfântă, pentru că este deschisă în timp ce Mila Mea se revarsă asupra voastră, asupra celor care se pocăiesc și strigă Numele Meu.

Toiagul meu de favoare și de unire este rupt cu această generație rebelă. Între timp, falsul profet duce oile rătăcite la abator.

Pocăiți-vă, curățați-vă de orice nelegiuire, intrați pe calea cea strâmtă care este pusă înaintea voastră.

Așa vorbește Domnul Isus.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5516912178341461&set=a.347084868657577

Un comentariu: