marți, 5 aprilie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 2 APRILIE 2022

REPOSTARE: A doua natură , 17 noiembrie 2017

"Copiii Mei, au venit vremuri cumplite pentru voi. Lupte intense vor fi purtate în această perioadă, și vor fi câștigate sau pierdute în funcție de acțiunile  și de atitudinile voastre.

Dușmanul sufletului vostru caută chiar și o mică portiță de intrare în viețile voastre. El poate lua cea mai mică  dintre căile voastre și să o transforme foarte repede într-o cascadă de distrugere. Trebuie să fiți sârguincioși. Trebuie să fiți sârguincioși mai ales în perioadele de aglomerare.

Când sunteți ocupați, mintea voastră este îngrijorată. Multe acțiuni sunt o a doua natură pentru voi, dar este vechea voastră natură și puteţi face acţiuni fără să vă gândiţi. Acțiunile greșite din vechea natură deschid uși mari pe care nu le puteți închide cu ușurință. V-am spus că acum consecințele păcatului vin mult mai repede.

Judecata se apropie, pentru că timpul judecății este peste lume și nu poate fi oprit, de aceea, fiți găsiți în neprihănire și în viața corectă. Fiți găsiți în gândirea corectă. Fiți găsiți slujindu-Mă și așteptând întoarcerea Mea. Aceste lucruri nu sunt dificile. Trăirea corectă și gândirea corectă sunt mai ușoare pentru poporul Meu decât trăirea și gândirea greșită, dar ele sunt noi pentru unii dintre voi.

Mulți dintre ai Mei au ascultat de dușman și au eşuat cu păcatul din viața lor. Unii dintre voi trăiesc vieți îmbibate în păcat și păcatul este o a doua natură pentru ei. Când va veni judecata în calea voastră, va fi prea târziu să vă schimbați rapid și veți fi prinși în păcatul vostru pentru că nu ați încercat. Nu v-ați împotrivit păcatului cu tot efortul vostru pentru că ați preferat confortul pământesc în locul căilor Mele. Pocăiți-vă acum, înainte de a fi prea târziu pentru voi.

Lucrurile se vor schimba foarte repede în lumea voastră în acest timp. Evenimentele vor avea loc brusc și multe vieți se vor pierde fără niciun avertisment. Dacă veți lua aminte la cuvintele Mele, nu veți fi luați prinși pe nepregătite."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2227447064063217/

Un comentariu: