miercuri, 29 iunie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 25 IUNIE 2022

REPOSTAT: 23 martie 2014 - Nu aveţi timp să Mă cunoașteţi

"Sunt mulți din poporul Meu care calcă ușor în apele păcatului și cred că nu contează. Vă simțiți siguri că doar cu păcate atât de mici nu veți fi prinși în capcană cu siguranță sau că nu veți fi incapabili să vă disculpați.

Niciun păcat nu este atât de mic în ochii Mei, deoarece fiecare păcat pune faptele voastre de o parte și pe Mine de alta. Doresc să fim de aceeași parte, copiii Mei, pentru ca Eu să vă pot proteja.

În cele mai întunecate vremuri care vor urma, veți dori cu disperare orice fel de protecție, deoarece tot ceea ce știți va fi fost dezbrăcat în lume. Tot ce va rămâne va fi ceea ce aveți în Mine. Dacă nu v-ați făcut timp să investiți într-o relație cu Mine, nu va exista niciun ajutor pentru voi. Banii, chiar și o mare bogăție și prestigiul, nu vor însemna nimic. Prietenii vor însemna puțin, deoarece nu va fi prea mult pentru a supraviețui, iar hrana va deveni ca în timpul distrugerii orașului Meu sfânt, Ierusalim, când cei prinși în capcană ar fi mâncat cu plăcere carnea propriilor copii, doar pentru o bucată de mâncare pe care să o pună în gură.

Puterea Cuvântului Meu în duhul vostru vă va susține atunci, căci Eu voi asigura hrana celor care vin să Mă cunoască în acest timp, dar vai de cei care se distrează acum și încearcă să se pocăiască mai târziu, căci nu va fi timp să Mă cunoască în mijlocul haosului.

Copiii Mei, unii dintre voi încă nu țin cont de avertismentele pe care vi le adresez, ca și cum aceste lucruri nu se vor întâmpla niciodată, dar Eu nu sunt un om care să mint. Am încercat întotdeauna să îi avertizez pe ai Mei și pe cei care nu sunt încă ai Mei de furtunile care se apropie. Această furtună le va întrece pe toate, pentru că această furtună nu cunoaște sfârșit până la revenirea Fiului Meu. Doresc să nu suferiți în timpul care va veni, poporul Meu, dar nu pot să-i pregătesc pe cei care refuză să se pregătească petrecând timp cu Mine. Unii dintre voi credeți că veți fi cumva scutiți de ceea ce vă spun, dar nu este așa.

Întunericul vine și vă va căuta. Numai cei care își umplu inimile cu lumina Cuvântului Meu sfânt și a prezenței Mele pot spera să supraviețuiască sfârșitului veacului."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2293723024102287/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu