duminică, 15 noiembrie 2020

AURORA BOREALĂ SE APROPIE DE EUROPA - Carbonia, 09.10.2020

Sfânta Maria spune:

Sfânta Maria cu tine.

Așteptarea s-a încheiat, Dumnezeu Mă trimite ca Femeia îmbrăcată în soare pentru a vă lua cu Mine.

Copiii mei iubiți, Eu, Regina Universului, voi rupe acum vălul pentru a coborî printre voi și a vă conduce la bătălia finală împotriva lui satana. Lumea este plină de mizerie, zeul infernal și-a pus otrava în mintea oamenilor, ... asupra celor care s-au lăsat seduși de el.

Acum voi arăta lumii măreția mea în Dumnezeu și vă voi elibera de otrava lui. Voi pune Duhul Sfânt în voi și veți fi noi și veți putea vedea cu ochii Iubirii.

Adevărul este în Dumnezeu, nu există alt adevăr decât în ​​El. Credeți ferm în Sfânta Sa Evanghelie.

Arătați-vă conștienți de timpul pe care îl trăiți, ... semnele sunt multe, adversarul distruge tot ceea ce este bun și frumos, el reduce Pământul și Omenirea la o cloacă.

Venirea Mea printre voi este în scurt timp, manifestați-vă ca adevărați discipoli ai lui Isus Cristos.

Aurora Boreală se apropie de Europa și acest lucru va aduce Lumina Dumnezeului Infinit. Maria vine să vă dea din El, pe Duhul Său Sfânt vouă, celor care Îl așteptați în dragoste și adevăr.

Acum fiți atenți la ceea ce vă spun: Casa mea este gata să mă întâmpine, Domnul ajută pentru ca totul să fie așa cum a aranjat El pentru venirea mea printre voi.

Domnul spune:

Raiul și Pământul se vor uni în curând la unison! Maria va coborî și cu Ea va aduce Raiul pe Pământ. Îmbrățișați-vă pentru Maria, fiii mei, Ea vă va sătura cu toate lucrurile bune în Mine, vă va face albi ca zăpada.

Dumnezeu intervine trimițându-l pe Petru în carne și oase înapoi ca să-și recapete Biserica sa.

Vipere blestemate, v-ați pus mâna pe mormântul lui Petru, dar nu v-ați confruntat cu Mine, adevăratul Dumnezeu, Cel care poate face totul. Acum vă voi surprinde, trădători mizerabili, vă voi da răsplata pe care o meritați ... Vă voi îndepărta de Casa Mea pentru totdeauna și veți avea lacrimi și scrâșnire a dinților pentru totdeauna! Dictatura voastră se va sfârși și totul se va întoarce la pacea lui Dumnezeu.

Oprește-te, o, omule, reflectă la ceea ce vezi, ceea ce trăiești, este un timp al dezastrelor și al nenorocirii infinite, nu merge mai departe, convertește-te și întoarce-te la Dumnezeul tău ... ACUM! Pune-te în suguranță în El înainte ca întunericul să vină să te ia cu el.

Satana și-a semnat deja verdictul, brusc veți fi sfâșiați de el, sunteți deja sclavii lui, dar nu realizați nimic, ... ce așteptați ca să deschideți ochii și să vă întoarceți la adevăratul Dumnezeu, cerându-i cu umilință iertare?

Vă iubesc, tânjesc după voi, voi sunteți creaturile Mele, nu vă pierdeți, ... pocăiți-vă, fiilor, pocăiți-vă! Numai în Mine este mântuirea!

Înainte, fiii Mei, Eu vă aștept cu brațele deschise, veniți și refugiați-vă în Viață pentru a nu vă pierde viața.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4453746881334080&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu