marți, 24 noiembrie 2020

MERGEȚI CONTRA SATANEI FĂRĂ FRICĂ DE NIMIC - Carbonia, 04.11.2020 la 16:20 (locuțiune la al doilea mister).

 În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin

Copii binecuvântați, oh, voi, care Îl iubiți atât de mult pe Fiul meu Isus, iată că Eu vă aduc darul Duhului Sfânt, vă țin strâns la Pieptul meu și vă conduc în această bătălie împotriva lui satana, biruitori în Cristos Isus Fiul meu.

Sunt Eu, sunt Mama voastră Cerească, sunt Maria, Cea care l-a născut pe Isus, Cea care este Mama tuturor popoarelor.

AICI SUNT, COPIIIMEI, EU VIN AZI CA FEMEIA ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE, VIN SĂ TERMIN MANDATUL ÎNCREDINȚAT DE TATĂL.

Această generație va trece, ... următoarea va fi în caritatea și sfințenia infinită a lui Dumnezeu Tatăl.

Copiii mei iubiți, vă mulțumesc pentru Da-ul vostru credincios la această chemare, vă mulțumesc că sunteți atât de îndrăgostiți de Isus, vă mulțumesc, copiii mei. În lumea de astăzi, multe suflete se pierd, multe suflete sunt departe de Dumnezeu și cad în focul Iadului, Satana a reușit să câștige multe inimi, a reușit să aducă la el mulți copii ai lui Dumnezeu pentru că, ...

nu cunosc Cuvântul său!

Ignoră mesajele sale!

Convinși de ceea ce omul le spune!

Urmează falsificatorul, cad în înșelăciune

O, poporul meu, și tu atât de infidel!

Acest timp va fi dureros pentru tine, deoarece este marcat de Marele Necaz.

Dumnezeu Tatăl cheamă la El fiecare creatură, nu întârziați copiii mei, ÎNTUNERICUL CUPRINDE ÎNTREGUL PĂMÂNT ACUM.

Lumea este prada lui Satana, acum va încerca să intre pe teren victorios, la înfrângerea definitivă a copiilor lui Dumnezeu, ... dar când va crede că are victoria în mână, Fiul Omului va interveni pentru a spune Destul.

Acest timp este la sfârșit, sunteți pe cale să intrați într-o lume nouă, într-o nouă dimensiune făcută din dragoste și caritate, Isus este acolo și așteaptă pe poporul său cu brațele deschise pentru a-l mângâia și a-i dărui din Sine pentru eternitate.

Înainte, convertiți-vă, luptați cu putere, mergeți împotriva Satanei fără teamă de nimic, fiii mei, Eu sunt cu voi, sunt alături de voi și, ca Mamă a lui Dumnezeu și Mama voastră, vă voi feri de pericol în orice situație.

Dați-mi inima voastră, ca să o pot reînnoi și duce la Isus, Fiul meu, curată și imaculată în iubire.

Înainte, îmi împreunez mâinile cu mâinile voastre și conduc acest Rozariu cu voi, mă rog pentru întoarcerea anticipată a lui Isus pe acest Pământ.

VICTORIE!

Dumnezeu trebuie să apară lumii ca Lumina lumii, El își va lua la Sine toți copiii Săi, ... El își va deschide NOUA LUME pentru toți cei care L-au iubit, slujit, onorat și adorat; cei care L-au căutat în propria lor viață și și-au dat viața pentru dragostea fraților lor.

LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS! ÎN VECII VECILOR.

În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt, coboară binecuvântarea Preasfintei Treimi pe fiecare dintre voi, pacea și dragostea lui Dumnezeu să intre în casele voastre. Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4602591533116280

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu