duminică, 8 noiembrie 2020

SE APROPIE VALUL MORȚII - Carbonia, 28.09.2020

 Domnul spune: vor apărea lumi noi, și Eu, Tatăl vostru, vă voi însoți și vă voi prezenta Totul Meu pentru voi, aleșii Mei.

Valul morții se apropie, Biserica pământească va suferi acum cea mai mare nenorocire din istoria sa, ... sângerată de dușmanul infernal, va fi pradă celui care este moartea!

Această Omenire va intra în cea mai întunecată mizerie, durerea ei va fi infinită și nu va putea avea ajutorul lui Dumnezeu, pe care l-au respins pentru a-l urma pe satana.

Convertiți-vă acum, o, oameni, apropiați-vă de Mine, asigurați-vă că Eu vă pot salva. Blestemul este în desfășurare, sigiliul urmează să fie deschis, nu va mai exista nicio posibilitate de mântuire pentru cei care și-au respins Dumnezeul Iubirii. Deodată întunericul va cădea și nimeni nu va vedea dincolo de lungul nasului, întunericul va invada fiecare loc și în inimile oamenilor va fi plâns și scrâșnirea dinților.

Din nou chem această Omenire la pocăință urgentă!

COPIII MEI, N-AȚI ÎNȚELES ÎNCĂ CA NU MAI ESTE TIMP DE PIERDUT?

Omule, nebunia ta te-a luat de la Mine, te-ai contopit cu șarpele blestemat, te-ai lăsat otrăvit de răutatea lui, ești lipsit de bine, ... disprețul Meu este mare pentru această Omenire vândută lui Satana.

Iată, Cerul își tună deja furia: ... cum vă veți putea mântui, oameni? Fulgerele vor ploua de sus și vă vor lovi!

VEȚI FI AVERTIZAȚI DE SUNETUL TRÂMBIȚEI,

ÎNGERUL VĂ VA AVERTIZA DE APROPIEREA NENOROCIRII

CARE SE VA ABATE ASUPRA UMANITĂȚII.

Creatura Mea s-a pierdut, nu M-a dorit cu ea însăși, a făcut o alegere diferită de Mine, s-a întors împotriva Mea. Atenție, o, oameni, furtuna este deja asupra voastră.

PARIS este pe cale să aibă recompensa!

AMERICA va tremura în fața a ceea ce va veni la picioarele sale; îndepărtarea ei de la Mine o va slăbi.

Copiii Mei, pocăiți-vă repede ... ora este deja nuanțată de întuneric, răul întunecat înaintează, nu veți ști unde să mergeți pentru a vă refugia.

Viața pe Pământ este pe punctul de a fi lovită de o mare catastrofă: ... niciun om de știință nu va putea opri asteroidul imens care va apărea brusc în ochii oamenilor, ... NUMAI DUMNEZEU ESTE CEL CARE POATE OPRI TOTUL, dar dacă vă încăpățânați să-L negați și continuați în păcat, voi veți fi cauza sfârșitului vostru.

Vreau foarte mult să vă am pe toți ai Mei, dar v-am creat liberi și liberi vă las în alegerile voastre.

Inima Mea Sfântă plânge pentru pierderea acelor copii care nu se vor întoarce la Mine, ... nu îi voi putea salva!

APROPIAȚI-VĂ DE MINE, O, OAMENI!

CONVERTIȚI-VĂ ACUM, COPIII MEI! ACUM! ÎNAINTE CA EU SĂ REVĂRS FURIA MEA.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4399103276798441&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu