miercuri, 11 noiembrie 2020

MESAJ EXTRAORDINAR DE LA FECIOARA MARIA DAT UNUI FRATE - 20.09.2020

 Încep rugăciunea invocând Sfântul Sânge asupra mea și cer lui Isus să se facă voia Lui, nu a mea...

Invocând pe Duhul Sfânt, izvorăște această rugăciune...

”CRUCEA TA SĂ FIE ÎNAINTEA MEA, ÎN SPATELE MEU, DEDESUTUL MEU, DEASUPRA MEA ȘI ÎN JURUL MEU CA SĂ MĂ PROTEJEZE, SĂ MĂ ELIBEREZE, SĂ MĂ SALVEZE. TOATE ACESTEA LE CER ÎN NUMELE LUI ISUS, SALVATORUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU.”

Reiau rugăciunea...

O voce suavă mă cheamă din nou...

Iubite fiu, scrie și nu te teme...

Nu ne-am săturat de tine...

Mila Tatălui să coboare din belșug asupra ta și asupra celor care citesc această rugăciune.

Iubite fiu, sunt Regina Păcii și Mama Milostivirii, vin la tine în această seară ca mulți să știe că le sunt alături în lupta împotriva dușmanului infernal.

NIMENI DINTRE VOI SĂ NU SE LASE CUPRINS DE TEAMĂ PENTRU CEEA CE VINE PESTE LUME ȘI PESTE BISERICĂ pentru că Dumnezeu știe să scrie prin istoria omului CÂND SĂ IUBEASCĂ ȘI CÂND SĂ PEDEPSEASCĂ.

Iubite fiu, pacea este deja amenințată de ceva vreme, roagă-te mult, RUGAȚI-VĂ PENTRU ITALIA, RUGAȚI-VĂ PENTRU CA PUTERNICII LUMII SĂ SE CONVERTEASCĂ ÎN CURÂND, * FACEȚI CENACOLE DE RUGĂCIUNE CHIAR ȘI CU PUȚINE PERSOANE și, dacă aceasta nu vă reușește, rugați-vă în fiecare zi SFÂNTUL ROZARIU ȘI CORONIȚA DIVINEI ÎNDURĂRI, în acest fel veți obține forță și protecție în necazuri, și har de la Tatăl Ceresc.

Iubite fiu, ÎN CURÂND CERURILE SE VOR ZGUDUI și tot ce va urma va fi primul anunț pentru întoarcerea Fiului meu, Isus, în mod vizibil!

EL VA SOSI ÎN LUMINA GLORIEI SALE ȘI VA FI UN MARE SEMN ÎN FAȚA CĂRUIA LUMEA VA TREBUI SĂ SE CONVERTEASCĂ .

FIUL MEU MERGE ȘI E DEJA ÎN MIJLOCUL VOSTRU, VĂ STĂ ALĂTURI, DAR CÂND SE VA ARĂTA VA FI DIFERIT.

Mergeți în lumina Duhului Sfânt și ÎN FIECARE LUCRU ONORAȚI-L PE TATĂL, TOATE SĂ FIE FĂCUTE DUPĂ VOINȚA LUI DUMNEZEU. A face lucruri pentru tine are o valoare mică, a face lucruri pentru caritate are o valoare imensă, A FACE LUCRURI PENTRU ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ARE VALOARE INFINITĂ!

Iubite fiu, vă iubim și vă dorim tot binele, dar păcatul vă întunecă vederea, mai ales PĂCATUL MÂNDRIEI! Multe păcate apasă pe cruce, dar păcatul mândriei apasă cel mai mult pentru că nu permite Fiului meu, Isus, să vă ajute.

Amintiți-vă că FIECARE MOMENT ESTE BUN PENTRU CONVERTIRE și pentru a schimba cursul e suficient să vrei, pentru că Dumnezeu e Dragoste și niciodată nu vă poate nega libertatea. Adevărata libertate e valabilă numai atunci când se are în vedere o ABANDONARE TOTALĂ FIDELĂ TATĂLUI! Dragă fiule, rugați-vă mult și OFERIȚI DIN TOATĂ INIMA SUFERINȚELE ȘI NECAZURILE VOASTRE pentru că în această perioadă de mare suferință spirituală, toți sunteți chemați să luptați cu armele credinței.

Trebuie să vă RUGAȚI MULT PENTRU PROTECȚIA TINERILOR ȘI A INOCENȚILOR, rugați-vă ca să nu fie exploatați pentru jocurile de putere deja în desfășurare de mult timp.

(”Mamă, nu înțeleg!” ”Ea” spune: COPIII ȘI TINERII SUNT TRATAȚI CA ȘI ADULȚII, TOATE ACESTE LUCRURI NU SUNT NORMALE! Să elimini etapele creșterii lor înseamnă să-i pui în situația de a comite păcate cât mai oribile!)

Iubite fiu, Biserica este Biserica lui Dumnezeu, dar din păcate, aceasta NU ESTE CONTEMPLATĂ DE MULȚI PRELAȚI ȘI DE MULȚI PRELAȚI ÎNALȚI, TOATE ACESTEA TREBUIE SĂ SE SFÂRȘEASCĂ, are influență negativă asupra a ceea ce vă înconjoară. Rugați-vă pentru Biserică, rugați-vă pentru toți acei credincioși care suferă în flăcările purificatoare ale Purgatoriului, rugați-vă ca DEMONUL SĂ NU IA DUPĂ EL ATÂȚIA MINIȘTRI. *AVEȚI ATÂT DE PUȚIN TIMP! FOLOSIȚI-L BINE, NU VĂ LĂSAȚI DE RUGĂCIUNE, FIȚI RUGĂCIUNE VIE!

Dragă fiule, încearcă să fii tu însuți, amintește-ți pentru ce ești chemat și nu renunța, știm când ești obosit și CÂT DE OBOSITE SUNT SUFLETELE CARE TREBUIE SĂ LUPTE...Dar suntem cu voi și Tatăl a pus un înger păzitor pentru fiecare dintre voi. CHEMAȚI ÎNGERUL VOSTRU, chemați-l des și vorbiți-i cu inima încrezătoare, iar el se va face cunoscut.

Iubite fiu, RUGAȚI-VĂ CA SĂ NU SE CUTREMURE PĂMÂNTUL, rugați-vă ca mâna lui Dumnezeu să lumineze.

CEEA CE RĂNEȘTE CEL MAI MULT PE TATĂL ESTE LIPSA ASCULTĂRII din partea omenirii la atâtea apeluri care v-au fost trimise prin mine.

DUMNEZEU E TATĂ, E MAMĂ, DAR DOREȘTE SĂ FIE RESPECTAT ȘI IUBIT.

Iubite fiu, fiți mai încrezători și amintiți-vă că RUGĂCIUNEA POATE TOTUL CHIAR ȘI ÎN FAȚA DIZGRAȚIILOR.  AMINTIȚI-VĂ SĂ VĂ RUGAȚI ÎN MOD PARTICULAR PENTRU OROAREA AVORTULUI ȘI PENTRU TOATE SACRIFICIILE UMANE CARE FAC ATÂT DE MULT RĂU INIMII FIULUI MEU, ISUS. (Văd o imagine clară a unei femei goale care bea sânge ce provine de la un corp despicat în două, sunt mulți oameni în jurul ei, unii cu glugă, alții pe jumătate goi... Restul nu mai vreau să văd... e prea mult chiar și pentru mine... )

Roagă-te, iubite fiu, roagă-te și nu renunța, voi sunteți ca florile, dar ca florile să alcătuiacă o grădină frumoasă trebuie udate cu apă. ACEASTĂ APĂ SE NUMEȘTE RUGĂCIUNE!

În curând, iubite fiu, ne vedem, îți mulțumesc că ai răspuns la acest apel, BINECUVÂNTARE SPECIALĂ CELOR CARE VOR CITI ACEASTĂ SCRIERE ȘI CELOR CARE VOR RECITA RUGĂCIUNEA CE ȚI-A FOST DATĂ LA ÎNCEPUTUL ACESTUI MESAJ... Pe curând, iubite fiu, ... Eu sunt ”Regina Păcii” și ”Maica Milostivirii.”

 09.20.2020 23:28
un frate călugăr
https://www.facebook.com/photo?fbid=4385613091480793&set=pb.100000964356095.-2207520000.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu