joi, 5 noiembrie 2020

FIȚI GATA, CU ROZARIUL ÎN MÂNĂ - Carbonia, 19.09.2020, ora 16:54

Sunt Iubirea Perfectă. Eu sunt Cel care vă iubește așa de mult! Sunt Tatăl vostru din ceruri. Eu sunt Cel care v-a creat.

CER CONVERTIREA ACESTUI POPOR, CER POCĂINȚĂ, TOTUL E DEJA ÎNCHIS, PACTUL A FOST DEJA SEMNAT, DIABOLICUL REGE SE PREGĂTEȘTE PENTRU DEZASTRU!

Cu multă milostivire, cer acestei umanități să se înalțe la Mine, cer să vină la Mine cu umilință: să se prosterneze în fața Celui care i-a creat până când va obține iertarea și posibilitatea de a se bucura în Noua Eră, o lume făcută din lucruri bune și delicioase pentru toți fiii Săi.

Demonul deja a pus negru pe alb, verdictul e gata, va fi declarat public în câteva zile.

Sunt cu voi, poporul Meu, aleși de Inima Mea Sfântă, sunt cu tine, iubită biserică, cu tine, cea care Mă respecți și Mă onorezi în afara zidurilor Ierusalimului. Simt bătaia inimilor voastre, simt dorința voastră arzătoare de a-Mi aparține pentru veșnicie, simt dragostea voastră, simt căldura din voi pentru Mine.

Îmi voi glorifica poporul Meu în Mine, îl voi ridica la Mine și-i voi dărui din Mine... Totul din Mine pentru toți fiii Mei!

Iubitele Mele creaturi, o, voi care Mă slujiți cu toată dragostea, iată că pentru voi e gata să înceapă un nou timp, un timp de desfătări, un timp al minunilor. Îi voi arunca în durere pe cei care M-au renegat, pe cei care s-au realizat pe acest pământ fără să împartă nimic cu frații lor, ... îi voi pune în cel mai profund întuneric... vor fi sclavii devotați ai aceluia pe care l-au urmat în locul Meu, voi închide pentru totdeauna milostivirea Mea pentru acești fii infideli.

COPIII MEI, CA TATĂ ȘI DUMNEZEU, VIN SĂ VĂ SPUN SĂ FIȚI PREGĂTIȚI CU ROZARIUL ÎN MÂNĂ.

EU VOI INTERVENI IMPREVIZIBIL ȘI VĂ VOI CERE RECOLTA, VĂ VOI CERE OPERELE VIEȚII VOASTRE..

VEȚI FI JUDECAȚI DE MINE ȘI VEȚI PUȘI ACOLO UNDE VOI DECIDE EU, DE ACEEA ORGANIZAȚI-VĂ CUM VĂ VEȚI PREZENTA ÎN FAȚA MEA, SFINȚI ȘI IMACULAȚI ÎN DRAGOSTE.

Roma e gata să cadă, capul ei va cădea jos și niciodată nu se va mai ridica! Eu, Dumnezeul care a creat totul, voi interveni ca Roma să fie arsă, pusă pe rug.... cum ea a pus pe rug poruncile și legile Mele!

Roma va fi distrusă, va fi prinsă de dușmani, de necredincioși, de cei care nu vor creștinismul, vor ajunge cu săbii în mână și cântece de victorie și-i vor decima pe cei care își vor apăra patria.

Durerea Mea e infinită, Eu sunt Cel care a iubit mult oamenii, astăzi văd omul aprins de răutate: precum diavolii se vor dezlănțui, vor da ordin de a ucide  și vor trimite blesteme nesfârșite. Totul va intra în disperare, poporul Romei va găsi distrugere și niciodată nu va mai fi ca înainte.

A sosit ceasul marelui necaz, o, popor ignorant,... cerul e gata să se întunece, pământul e gata să se cutremure, totul va întra în mare suferință.

Rugați-vă și postiți, a sosit timpul, cu durere vă vorbesc astăzi și cu durere privesc la ceea ce ochii Mei văd îndeplinindu-se. Strâng la pieptul Meu toți fiii și binecuvântez noua umanitate.

Dumnezeu e Dragoste

https://www.facebook.com/photo?fbid=4356908577684578&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu