marți, 3 noiembrie 2020

VA FI UN NOU RĂSĂRIT PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU - Carbonia, 16.09.2020

Sfânta Maria spune: În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Să coboare binecuvântarea sfântă a lui Dumnezeu asupra fiecăruia dintre voi și să vă însoțească în această călătorie.

Nu vă voi lăsa singuri, voi fi lângă voi alături, vă voi da forță și vă voi susține în căderi.

Înaintați cu mine, fiii mei, nu vă fie frică de nimic, mărturisiți acum Adevărul, înaintați cu Adevărul și nu cedați inamicului infernal.

Mulți vor fi cei persecutați, mulți vor fi martirizați și mulți vor fi cei care se vor pierde.

Fiii mei, e mai bine să stați agățați de brațele lui Isus.... huliți de oameni, dar în brațele Domnului pentru a fi mântuiți și a nu muri pentru totdeauna. Nu cădeți în groapa inamicului.

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi această rugăciune: ...”VREAU SĂ IMPLOR ÎNTOARCEREA ANTICIPATĂ A FIULUI MEU ISUS CU TOȚI VOI CEI PREZENȚI AICI.

Îi așez sub mantia mea pe cei dragi ai voștri, pe toți cei pentru care vă rugați pentru salvare; vă voi așeza în Inima mea Imaculată pentru că vă voi conduce eu însumi la Triumful Inimii mele Imaculate.

Înainte, bătălia a început, deja a devenit mai dură, va fi feroce pentru că dușmanul infernal știe că victoria este a lui Isus Cristos și nu a sa, de aceea va încerca să distrugă tot ce aparține lui Dumnezeu.

Va distruge biserica lui Dumnezeu și va distruge oamenii lui Dumnezeu, dar Dumnezeu intervine pentru ocrotirea lor, va pune un scut între demon și fiii Săi ca să nu aibă nici o putere asupra lor...., îi va putea chinui, dar nu va putea să îi stăpânească.

Copii, acesta este încă un timp al harului, Isus așteaptă multe convertiri, rugați-vă, rugați-vă, îndelung rugați-vă ca timpul să fie scurtat.

Va fi un nou răsărit pentru copiii lui Dumnezeu, fiecare lucru va fi bun pentru ei, situațiile se vor răsturna în bine. Aveți încredere în Isus Cristos, nu puneți la îndoială Planul Său, El este! El vine! El va coborî pe acest pământ binecuvântat pentru a împărtăși viața cu toți fiii Săi.

Iubiți-vă, copiii mei, și rugați-vă pentru cei necredincioși.

Înainte, sunt cu voi, vă iau de mână și, cu certitudinea că în curând Domnul se va manifesta, să mergem înainte, să mergem și să învingem dușmanul.

În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4340780739297362&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu