marți, 3 noiembrie 2020

TRĂDAREA FAȚĂ DE DUMNEZEU ESTE MOARTEA OMULUI! - Carbonia, 14.09.2020

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve, Își strigă toată durerea pentru pierderea copiilor Săi.
Ah, ce înșelăciune pe voi, oameni!
Ce blestem este asupra voastră!
L-ați primit pe criminal în Casa Mea și l-ați onorat în locul Meu, i-ați dat pasul vostru, ați plecat de la Mine, Dumnezeul vostru Iubire.
Sunt în tristețea Mea cea mai mare, Mi-am pierdut copiii, i-am văzut bucurându-se alături de șarpele blestemat, au băut cu el. Stând la masa lui, s-au hrănit cu mâncarea sa otrăvită, dar nu și-au dat seama de nimic. Au inimile murdare, mâinile pătate de sânge, și-au ucis frații, au băut din paharul morții!
Ah, ce condamnare asupra voastră, copiii Mei,... preferații Mei! Cei cărora Eu le-am dat binecuvântarea Mea sfântă M-au trădat de frica omului, nu și-au îndreptat inimile către Dumnezeul lor Iubire, dimpotrivă, L-au trădat, pentru o oră de glorie pe Pământ, L-au răstignit din nou! Săracii oameni! Copiii Mei săraci și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă!
Și voi ați umilit Biserica lui Dumnezeu pentru a da strălucire idolilor! ... bietele Mele creaturi! Ah, ce durere pentru Mine!
La ce înșelăciune ați cedat pentru o bucată de argint mizerabilă! Acum condamnarea voastră va fi mare, durerea voastră infinită.... Miserum est!
Ați îndepărtat Crucea lui Isus Cristos pentru a promova pachamama.
... Milă, milă, milă, milă de voi!
Strigătul Tatălui este deja asupra voastră, nuiaua Lui va străbate carnea voastră slabă și veți fi puși la pășunea diavolului pentru totdeauna. Adio!
Crucea Mea va apărea acum pe cer și toată lumea o va vedea! Mulți vor pieri datorită durerii păcatelor lor.
Trădarea față de Dumnezeu este moartea omului!
Notă: PACHAMAMA este o înșelăciune religioasă. Este de fapt, o divinitate păgână care aparține culturii și religiei incașe din Peru. În limba quechua înseamnă ''Mama Pământ".
Conform mitologiei păgâne incașe, Pachacamac, zeul cerului, s-a unit cu Pachamama și din această unire s-au născut doi gemeni, un bărbat și o femeie.
În lumina Revelației Divine, cuprinsă în Cuvântul lui Dumnezeu, în Tradiția Bisericii și în Magisterium, problema este foarte simplă: a face idoli pentru adorare este un păcat foarte grav. Să te închini în fața idolilor este idolatrie. A le face oferte, sacrificii, a le aduce în slavă, a-i așeza pe un tron, a-i încorona, a le arde tămâie, reprezintă evident un cult idolatric grav imoral. Să îi pui pe altare sau în interiorul bisericilor sfințite pentru a-i venera este o adevărată profanare.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4327169877325115

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu